canvas-40_JvK_20160614_Verlengde_Oosterweg_5

Informatiebijeenkomst over verkeerssituatie Waterloolaan gaat niet doorDe informatiebijeenkomst van donderdag 19 juli in het Poortershoes over de verkeerssituatie in de Waterloolaan en de Anna Paulownastraat gaat niet door. De aanleiding voor deze avond was de veranderingen in de bereikbaarheid van de woningen en bedrijven in de Waterloolaan, Kempkensberg en omliggende straten.

De afrit Helpman richting Kempkensberg (ambtenarenlus) is sinds 25 april 2018 definitief dicht. Daarnaast was het de bedoeling dat de oprit vanaf de Kempkensberg naar de zuidelijke ringweg vanaf 20 juli ook definitief dicht zou gaan. Bovendien wordt de Kempkensberg op termijn afgesloten. De definitieve afsluiting van de oprit Kempkensberg was gekoppeld aan de zomerstremming die vrijdag 20 juli zou starten. Omdat de zomerstremming niet doorgaat, blijft de oprit bij de Kempkensberg voorlopig open.

De bereikbaarheid van de bewoners en bedrijven in deze straten verandert op korte termijn niet. Het is op dit moment ook niet bekend hoe en wanneer de werkzaamheden wel worden uitgevoerd. Combinatie Herepoort is gevraagd de gevolgen voor de planning zo snel mogelijk in beeld te brengen en aan te geven wat dit betekent voor de voortgang van de werkzaamheden. Zodra daar meer over bekend is, organiseren we een nieuwe bijeenkomst en ontvangen de bewoners een nieuwe uitnodigingsbrief.


Lees ook: