Vacatures

16 december 2020

Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen uitvoert. Hierin werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen.

Vacatures

Op dit moment heeft Combinatie Herepoort de volgende vacatures:

Communicatie-medewerker

Binnen onze dynamische projectorganisatie lever jij met je collega's een belangrijke bijdrage aan de interne en externe communicatie voor de uitvoering van het project Aanpak Ring Zuid. Geen dag is hetzelfde. Je schrijft mee aan communicatieplannen en houdt stakeholdersanalyses bij. Ook organiseer je (digitale) bijeenkomsten gerelateerd aan de uitvoering van de werkzaamheden.
Lees meer: Communicatiemedewerker (pdf, 358 kB)

Werkvoorbereider GWW

Als werkvoorbereider GWW kom je in een integraal team met andere werkvoorbereiders en uitvoerders voor de realisatie. Je denkt mee in het bepalen van de meest efficiënte werkwijzen voor het grondwerk, groenwerk, opruimen van Kabels en Leidingen, wegfaseringen en aanleg van verhardingen. Je bent actief betrokken bij het uitvoeringsontwerp, je maakt planningen, werkplannen, verificatieplannen en keuringsplannen, je stemt zaken af met de uitvoering en onderaannemers, je zorgt ervoor dat zaken tijdig worden ingekocht en op het werk zijn, je bewaakt onderaannemerscontracten, je doet werkbegeleiding tijdens de bouw.
Lees meer: Werkvoorbereider GWW (pdf, 346 kB)

Sr. Werkvoorbereider Civiel

Als ervaren Werkvoorbereider Civiel ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bewaken en begeleiden van de civiele betonprojecten. Jij staat voor een veilige werkmethode en beheerst een werkvoorbereidingsproces van diverse kunstwerken. Daarnaast lever je technische specificaties aan de uitvoering, onderaannemers en leveranciers. Je hebt een coördinerende rol in het opstellen van verificatieplannen en rapporten, het begeleiden van leveranciers en eventuele leveranciersontwerpen.
Lees meer: Senior Werkvoorbereider Civiel (pdf, 358 kB)

Uitvoerder Civiel

Als uitvoerder Civiel ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van en de dagelijkse leiding van een deel van het betonwerk van de 1200m lange Verdiepte Ligging. Het betreft grootschalig betonwerk, waarbij de logistiek en de planning flinke uitdagingen zijn. Je stuurt de bouwplaatsmedewerkers aan, overlegt met de werkvoorbereiding en draagt zorg voor veilige werkomstandigheden. Jij hebt alles onder controle en regelt dat alles perfect blijft lopen; jouw planning klopt vrijwel altijd, je medewerkers staan op het juiste moment op de juiste plek en je logistieke proces is goed op orde. De benodigde productiemiddelen zijn op tijd aanwezig en direct in te zetten. Daarnaast weet je hoe je moet manoeuvreren in een complex binnenstedelijk gebied met vele stakeholders.
Lees meer: Uitvoerder Civiel (pdf, 352 kB)

Solliciteren?

Combinatie Herepoort v.o.f.
Afdeling HR
Laan Corpus den Hoorn 102-4
9728 JR Groningen

Of mail naar: