Vacatures

Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen uitvoert. Hierin werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen.

Vacatures

Op dit moment heeft Combinatie Herepoort de volgende vacatures:

WERKVOORBEREIDER BETONWERK

Als werkvoorbereider betonwerk zorg jij voor de planning, werkvoorbereiding en coördinatie van de betonwerkzaamheden volgens de vastgestelde procedures en richtlijnen. Je denkt mee in het bepalen van de meest efficiënte werkwijze, waarna je de nodige werkplannen, keuringsplannen en planningen opstelt. Tijdens de uitvoering hou je zicht op de keuringen voor het afleverdossier, handel je technische vraagstukken af en bent samen met de uitvoerder het team om dat stuk betonwerk te klaren.
Kortom: een uitdagende en gevarieerde job!

Lees meer: Werkvoorbereider betonwerk (pdf, 329 kB)

PROCESCOÖRDINATOR

De Procescoördinator heeft als taak om te borgen dat binnen zijn/haar afdeling de (juiste) processen worden toegepast. Je bent hierbij de ambassadeur vanuit het kwaliteitsmanagement binnen de betreffende afdeling/cluster. De Procescoördinator is ter ondersteuning van betreffende afdeling/cluster, echter ben je niet verantwoordelijk voor de opvolging en de taken binnen het afdeling/cluster met betrekking tot de procesmatige opvolging hiervan. Denk hierbij aan het analyseren van afwijkingen, opstellen en bewaken van proces en documentplanning.

Lees meer: Procescoördinator (pdf, 331 kB)

Solliciteren?

Combinatie Herepoort v.o.f.
Afdeling HR
Laan Corpus den Hoorn 102-4
9728 JR Groningen

Of mail naar: