Vacatures

Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen uitvoert. Hierin werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen.

Vacatures

Op dit moment heeft Combinatie Herepoort de volgende vacatures:

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

In deze leuke job geef je ondersteuning aan onze financiële administratie bij de verwerking van inkomende facturen. Je bent nauwkeurig, let op detail en volgt nauwgezet de procedures. De opsomming hieronder geeft een indruk van je taken.

  • Controleren van inkomende facturen aan de hand van bonnen en contracten.
  • Registreren en coderen van inkomende facturen met grootboekrekeningnummers, kostenplaatscodes, BTW codes, betalingsperiode en dergelijke in het boekhoudsysteem SAP.
  • Contacten met crediteuren.
  • Assisteren bij overige administratieve werkzaamheden.

Lees meer: Administratief medewerker (pdf, 343 kB)

PROCESCOÖRDINATOR

De Procescoördinator heeft als taak om te borgen dat binnen zijn/haar afdeling de (juiste) processen worden toegepast. Je bent hierbij de ambassadeur vanuit het kwaliteitsmanagement binnen de betreffende afdeling/cluster. De Procescoördinator is ter ondersteuning van betreffende afdeling/cluster, echter ben je niet verantwoordelijk voor de opvolging en de taken binnen het afdeling/cluster met betrekking tot de procesmatige opvolging hiervan. Denk hierbij aan het analyseren van afwijkingen, opstellen en bewaken van proces en documentplanning.

Lees meer: Procescoördinator (pdf, 331 kB)

KWALITEITSCONTROLEUR

Als Kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de interne en externe kwaliteitscontroles van producten en processen tijdens de uitvoering van het project; de zogeheten 3e lijns controle. Om de 3e lijns controle uit te voeren, ben je als Kwaliteitscontroleur betrokken bij het opstellen / actualiseren van de op te stellen keuringsplannen. Keuringen vinden plaats op basis van vrijgegeven tekeningen en werkplannen, contractvoorwaarden, regelgeving, normen en wettelijke eisen.

Lees meer: Kwaliteitscontroleur (pdf, 350 kB)

Solliciteren?

Combinatie Herepoort v.o.f.
Afdeling HR
Laan Corpus den Hoorn 102-4
9728 JR Groningen

Of mail naar: