Vacatures

Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen uitvoert. Hierin werken twee Duitse en drie noordelijke bedrijven samen.

Vacatures

Op dit moment heeft Combinatie Herepoort de volgende vacatures:

COMMUNICATIESPECIALIST

Binnen onze dynamische projectorganisatie lever jij met je collega's een belangrijke bijdrage aan de externe communicatie voor de uitvoering van het project Aanpak Ring Zuid.

Lees meer over deze vacature: Communicatiespecialist (pdf, 359 kB)

SCB TOETSCOÖRDINATOR

Als SCB toetscoördinator ben je de schakel tussen het toetsteam (Opdrachtgever) en de projectorganisatie. Enerzijds stem je uit te voeren toetsen af, zowel intern als extern. Anderzijds leg je verantwoording af aan de kwaliteitsmanager aangaande de planning van en de resultaten uit de toetsen.
Het project wordt uitgevoerd middels 'systeem gerichte contractbeheersing' (SCB). Voor het project is een kwaliteitsmanager vanuit de projectorganisatie aanwezig met wie afgestemd moet worden. De SCB toetscoördinator dient kennis en ervaring in te brengen op facetten van contractmanagement/SCB; met name toetscoördinatie. Dit om er voor te zorgen dat de toetsen worden voorzien van de juiste uitgangspunten en kunnen worden gevolgd en bewaakt ten behoeve van de beheersing van de overeenkomst. Daarnaast dient de toetscoördinator zorg te dragen voor inhoudelijke begeleiding tijdens het uitvoeren van de toetsen. Bevindingen communiceert de toetscoördinator met de kwaliteitsmanager en auditees.

Lees meer over de vacature: SCB toetscoördinator (pdf, 328 kB)

Solliciteren?

Combinatie Herepoort v.o.f.
Afdeling HR
Laan Corpus den Hoorn 102-4
9728 JR Groningen

Of mail naar: