Vacatures

Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen uitvoert. Hierin werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen.

Vacatures

Op dit moment heeft Combinatie Herepoort de volgende vacatures:

Receptionist Passenbureau

Als Receptioniste ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze organisatie. Jij ontvangt onze bezoekers vriendelijk en verzorgt een accurate en correcte toegangscontrole. Voorafgaand heb jij tijdig onze opdrachtnemers geïnformeerd over onze toegangseisen tot de bouwlocatie en ons digitaal registratiesysteem. Je bent zeer nauwkeurig, let op detail en volgt nauwgezet de procedures. Daarnaast verleen je administratieve en secretariële ondersteuning, waaronder factuurcontrole, postverwerking en bedien je de telefooncentrale. Heb je een hands-on mentaliteit en vind je het fijn in een dynamische omgeving te werken? Dan is deze functie voor jou een interessante uitdaging!
Lees meer: Receptionist Passenbureau (pdf, 372 kB)

Communicatiemedewerker

Binnen onze dynamische projectorganisatie lever jij met je collega's een belangrijke bijdrage aan de interne en externe communicatie voor de uitvoering van het project Aanpak Ring Zuid. Geen dag is hetzelfde. Je schrijft doelgroepgericht, actualiseert communicatieplannen, beantwoordt vragen en klachten, mede-organiseert bijeenkomsten en beheert uitingen via social-mediakanalen.
Lees meer: Communicatiemedewerker (pdf, 356 kB)

Solliciteren?

Combinatie Herepoort v.o.f.
Afdeling HR
Laan Corpus den Hoorn 102-4
9728 JR Groningen

Of mail naar: