Laatste reacties


Hier leest u de laatste reacties op deze website.

Hubertus

17 januari 2022 om 09:30
De text op de site : In de nachten tussen 17 januari en 3 februari zijn op werkdagen tussen 6.00 uur en 22.00 uur de volgende wegen dicht. moeten het niet zijn? In de nachten tussen 17 januari en 3 februari zijn op werkdagen tussen 22.00uur en 6.00 uur de volgende wegen dicht.

Peter Oterdoom

16 januari 2022 om 12:00
Is het een idee het brugwachtershuisje van het Julianaplein (een bekend icoon in Noord Nederland) een plek te geven in het nieuwe Museum aan de Aa?

Rick

14 januari 2022 om 20:27
Blijft het noordwillemskanaal bevaarbaar
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
14 januari 2022 om 17:38
Raymond, excuus voor de late reactie. We proberen de grond die we uitgraven eerst elders in het project te gebruiken. Als dat niet lukt, gaat de grond naar een gronddepot. Dan kan het bij een andere klus worden gebruikt.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
14 januari 2022 om 17:35
Rob, het is inderdaad niet leuk als je moet omfietsen terwijl je het gevoel hebt dat het voor niets is. Ik kan nu niet meer checken wat de precieze reden is geweest. Misschien heb je gelijk, maar in het algemeen kan ik zeggen dat we een afsluiting opheffen zodra dat kan. Dat is onlangs bijvoorbeeld nog gebeurd bij de onderdoorgang bij Gyas. Ik had het over afval en bouwmateriaal omdat je vroeg of de tunnel 's nachts open kan als er alleen overdag wordt gewerkt. Ik bedoelde dat we tussen twee werkdagen een tunnel niet 's nachts kunnen openen. Als werkzaamheden zijn afgerond, halen we bouwmaterialen en eventueel afval natuurlijk zo snel mogelijk weg.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
14 januari 2022 om 17:32
Kees, je bent ons net voor, vandaag hebben we de webcam van de Brailleweg verplaatst naar het Julianaplein. Daarop is eerst de bouw van de tijdelijke brug te volgen en daarna Operatie Julianaplein.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
14 januari 2022 om 17:30
Marjo en Canadalaan, jullie worden op jullie wenken bediend. Vandaag hebben we de webcam van de Brailleweg verplaatst naar het Julianaplein. Veel kijkplezier!
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
14 januari 2022 om 17:18
Saljem: het idee achter deze afsluiting is dat het verkeer dat van de A28-afrit komt, snel moet kunnen doorrijden richting de Brailleweg. Als er geen auto's meer vanaf links komen, stroomt dit verkeer beter door. Dat verkleint de kans op gevaarlijke files op de afrit en de A28.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
14 januari 2022 om 15:02
DJ en Embo: het klopt dat er geen fysieke afsluiting is voor het verkeer vanaf de Brailleweg naar de Vondellaan. Dat dit verboden is, staat alleen met borden aangegeven. De reden hiervoor is dat bussen en bouwverkeer deze route wel mogen gebruiken. Een fysieke ingreep zoals het aanbrengen van een bussluis zou een hindernis voor het bouwverkeer betekenen. Als Aanpak Ring Zuid hebben wij geen mogelijkheden om de situatie te handhaven. We hebben zelf ook gezien dat autoverkeer het verbod negeert, en hebben de politie hierover geïnformeerd. We houden de situatie wel in de gaten. Als wij vinden dat er onacceptabele situaties ontstaan, zullen we nadenken over maatregelen.

Marjo

14 januari 2022 om 14:23
Ik zie dar er aan gewerkt wordt, top!