Laatste reacties


Hier leest u de laatste reacties op deze website.

Peter dopje

9 juni 2021 om 11:38
Hallo Waarom is camera 1 gedraaid en niet meer op de uitgraving.

Alex

8 juni 2021 om 17:46
De huidige camera instelling op de Kempkensberg voegt niets toe, dat beeld kunnen we al zien via de Frontier. Is het niet mogelijk te laten zien wat er onder die grote gele kraan gebeurd? Zelfde eigenlijk bij de Hereweg, er staat een kraan , maar geen idee wat er gebeurd. Ik begrijp ook wel dat er niet overal een webcam kan staan , maar nu en dan wat foto's op de site plaatsen? Verder kijk ik elke dag wel even op de site, leuk om het zo te kunnen volgen.

Dolf

8 juni 2021 om 15:30
Sinds de vernieuwing van de site mis ik de luchtfoto's van Rijkswaterstaat die in mei zijn genomen. Ook kan ik de nieuwste bewonersbrieven niet terug vinden. Is nog niet alles overgezet?

Marco

8 juni 2021 om 13:10
Ik zie nu dat vanochtend dezelfde vraag is gesteld.... heb ik niet gezien. Maakt niet uit, geeft alleen maar des te meer aan dat het gemist wordt.

Marco

8 juni 2021 om 13:05
Waarom is de webcam Kemkensberg nu gedraaid?! Nu heb je zicht vanuit twee camera's op dezelfde plek, namelijk waar het spoordek werd gebouwd.. voegt niks toe. Kunt u deze aub weer terugdraaien naar plek waar de camera altijd al naar gericht was? Dank!

Saljem

8 juni 2021 om 10:26
Beetje jammer dat jullie de camera Kempkensberg hebben verplaatst richting spoor. Nu zijn er twee camera’s gericht op hetzelfde gebied: het spoordek. Waarom is dat ?
John Brouwer

John Brouwer

(Aanpak Ring Zuid)
8 juni 2021 om 10:01
In mei zijn er inderdaad wat minder bouwactiviteiten geweest bij de Hereweg en de Helperzoom. Op dat moment ging onze volle aandacht naar de werkzaamheden rondom de buitendienststelling van het spoor en het inrijden van het spoordek. Inmiddels zijn we weer volop aan de slag met het uitgraven van de bouwkuip en de ‘droge’ betonstorten ten westen van de Hereweg en bij de Kempkensberg/Helperzoom.

Leo S.

7 juni 2021 om 15:01
@Alex K. volgens mij is het een permanent uitkijkpunt.
John Brouwer

John Brouwer

(Aanpak Ring Zuid)
7 juni 2021 om 10:40
Hoi Robert, ik weet niet welke afbeelding je precies bedoelt, maar er is niets veranderd in de afmetingen van de deksels over de verdiepte ligging.

Pim

5 juni 2021 om 18:17
Hi Theo, Ik heb ook even een rondje gemaakt. Het valt mij eerlijk gezegd nog mee. Ik vind de situatie, gezien de krappe ruimte, nog aardig goed en duidelijk. Twee aandachtspunten ben ik het wel met je eens: -het zou helpen als de kruis voor de garage-ingang voorzien wordt van felle kleuren (desnoods het hele vlak inkleuren). Hiermee wordt het voor iedereen extra duidelijk dat men hier niet stil mag staan. -het stoplicht bij de garage zou 1 meter verder vooruit kunnen worden geplaatst (richting de ringweg). Op die manier kunnen mensen die de garage uitrijden, het stoplicht zien. Dat is nu inderdaad lastig/vrijwel onmogelijk. Laten we de komende week even aankijken hoe het in de praktijk gaat.