Laatste reacties


Hier leest u de laatste reacties op deze website.

Maarten

24 juni 2022 om 22:36
(Slimme) vraag: waarom brandt constant, dus ook overdag, de straatverlichting bij een groot deel van het tijdelijke Julianaplein? Dat lijkt me een beetje energieverspilling. (Ik heb deze vraag twee weken geleden ook al bij het Paviljoen neergelegd, maar tot nu toe geen reactie...)

Maarten

24 juni 2022 om 22:12
@John: dank voor je reactie, maar ik blijf het vreemd vinden. Ten eerste natuurlijk dat we de brief niet ontvangen hebben. Ten tweede dat de brief pas (veel) later op de website te vinden is. En ten derde, misschien wel het belangrijkste, dat deze ingrijpende en langdurige werkzaamheden zo summier in de brief met allerlei andere werkzaamheden, bijna is weggemoffeld. Tenminste, ik denk dat je doelt op het stukje: "Werkzaamheden Papiermolentunnel In mei en juni zijn er werkzaamheden aan de hogedruk-gasleiding, ter hoogte van de Papiermolentunnel. Aan de kant van de Maaslaan wordt een gat van zo’n 3 meter diep gegraven. Alle werkzaamheden zijn in dat gat. Vanaf 9 mei werken we aan de betonfundering aan het einde van de tunnel, aan de kant van de Papiermolen. In juni beginnen we ook aan de betonfundering aan de kant van de Maaslaan." Als dat alles is, is het veel te weinig en staat het in schril contrast met eerder brieven (bv. die van 7/9 maart; Kenmerk: ARZ-COR-SYS-2490) En als er wat mis is gegaan, benoem dat dan; wij snappen ook heus wel dat het mensenwerk is en dat er fouten gemaakt kunnen worden... Verder lijkt me dat de tijdelijke doorsteek bij de Lekstraat pas bedacht is na commentaar van buurtbewoners.

Tim

24 juni 2022 om 15:00
Inderdaad erg benieuwd, inmiddels lijkt aan alle kanten al uitgelekt te zijn dat dit een turbo rotonde gaat worden. Echter nog niets officieels op deze site te bekennen.

Albert Jan

24 juni 2022 om 13:01
De zomer is begonnen en ik ben heel benieuwd welk aangepast ontwerp jullie hebben kunnen delen met de omwonenden en dus hoe en waar jullie de ruimte in de lengte en/of breedte hebben gevonden voor de toegang van alle verkeer tot en uit de Stad.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
23 juni 2022 om 17:18
Embo, om de situatie voor de fietsers bij de Parkbrug te verbeteren, hebben we begin juni een tijdelijke doorsteek gemaakt ter hoogte van de Amaliatunnel (de fietstunnel onder het Emmaviaduct): https://www.aanpakringzuid.nl/actueel/nieuws/nieuwsberichten/2022/06/fietsers-vanaf-parkweg-weer-langs-kanaal/ Fietsers kunnen nu weer vanaf de Parkbrug langs de oostzijde van het kanaal naar het zuiden fietsen. Verder zijn we nog in overleg over een aanpassing van het kruispunt bij de Parkbrug voor fietsers. We willen deze route voor fietsers beter maken, omdat deze route gedurende de werkzaamheden van Aanpak Ring Zuid open blijft. Nu is de Muntingbrug gesloten, later gaat de Amaliatunnel dicht. In beide situaties loopt de omleidingsroute via de Parkbrug.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
23 juni 2022 om 16:57
Hoi ET, zoals je hebt gemerkt is dit fietspad inmiddels weer open. Het fietspad gaat op onregelmatige momenten dicht. Dit is van tevoren niet goed aan te geven. Je kunt dan de borden met de omleidingsroute volgen.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
21 juni 2022 om 10:04
Dat is een goede vraag, Piet. We weten dit nog niet, we zijn het nog aan het uitzoeken.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
21 juni 2022 om 09:29
Maarten, als je aan de Maaslaan woont, woon je inderdaad in het verspreidingsgebied. Het is erg vervelend dat je als omwonende de brief niet hebt gekregen. Als je je adres per mail aan ons doorgeeft (info@aanpakringzuid.nl) kunnen wij bij de verspreider navraag doen. We hebben de brief nu toegevoegd aan de bibliotheek. De werkzaamheden aan de betonfundering starten zodra de werkzaamheden aan de hogedrukgasleiding klaar zijn. Het is helaas niet mogelijk de kruising Maaslaan-Merwedestraat open te houden, ook niet tijdelijk. Voor fietsers hebben we een tijdelijke doorsteek gemaakt bij de Lekstraat naar het fietspad langs de Zuiderbegraafplaats.

embo

20 juni 2022 om 20:09
Beste John, Ik hoop dat je een goede vakantie hebt gehad, en er weer tegenaan kunt, want er is nog heel wat werk blijven liggen. Bijvoorbeeld, op 18 mei schreef je: "Binnenkort hopen we met meer informatie te komen." (zie je eigen bericht hieronder). We zijn nu bijna 5 weken verder, dus de vraag rijst: hoe staat het met die beloofde informatie?

Piet Siderius

19 juni 2022 om 21:25
Waar komt het altijd aanwezige water onder het viaduct over de van iddekingeweg vandaan. En wat gaan jullie hier aan doen.