Laatste reacties


Hier leest u de laatste reacties op deze website.

Embo

13 mei 2022 om 15:07
@John: in de afgelopen maanden heb je meerdere malen geschreven dat jullie aan het nadenken zijn hoe jullie het voor fietsers (en misschien ook voetgangers?) beter kunnen maken. Helaas is het tot nu toe bij nadenken gebleven. Het lijkt er dus op dat je valse verwachtingen hebt gewekt. Of vergis ik me, en ligt er nu een mooi plan? Ik hoor het graag!

Koos

13 mei 2022 om 11:30
@Anton, volledig mee eens, ik heb hier laatst ook al over lopen te klagen en de vraag aan @John gesteld wanneer de laatste nog geopende fietstunnel aan het Hoornsediep wordt gesloopt, hier echter geen antwoord op gekregen. Mocht dit binnenkort gaan plaatsvinden dan zal je als je in de Rivierenbuurt woont en naar bv Corpus den Hoorn wilt fietsen via de Parkbrug moeten.

Anton

12 mei 2022 om 22:18
Hmmm, tja, de één na de andere fietsverbinding voor langere tijd afgesloten of zelfs helemaal weg... Voor 'fietsstad Groningen' een behoorlijk beschamende toestand. Voor auto's veel gedoe om het maar een beetje in goede banen te leiden, veel kosten om de auto's maar zoveel mogelijk door te laten rijden. Maar de fietser moet zich maar zien te redden. Maar goed, op de vierkante meters die één automobilist (+ voor en achter de auto) in beslag neemt passen ook wel een stuk of 20 fietsers..... die vinden hun weg blijkbaar wel. Ook verkeersregelaars zetten gerust een stroom fietsers, zonder goed te kijken(springen gewoon achterwaarts met de hand omhoog het fietspad op, omdat ze naar een aankomende auto kijken, vervolgens boos omdat je niet meer kan remmen) stop om 1 auto af te laten slaan. Meerdere ervaringen op meerdere plaatsen langs de werkzaamheden geven mij toch een sterke indruk dat de instructies voor de verkeersregelaars vooral gericht zijn op het zo snel mogelijk de auto's maar zoveel mogelijk ruimte te geven. Ik begrijp de 'noodzakelijkheid' maar iets meer aandacht voor fietsers zou welkom zijn.

Sander

11 mei 2022 om 17:33
is de nieuwe baan die onder de tijdelijke brug doorgaat wel geschikt voor dubbeldekker bussen? Ik ben er al een aantal keer langsgekomen en het lijkt alsof het niet past

Maarten

9 mei 2022 om 15:20
En zoals het nu is afgesloten lijkt nogal ondoordacht... Er is nog prima vanuit de Lekstraat en vanuit het Fongerspad te lopen langs de Zuiderbegraafplaats en die beide paden zijn vlak naast elkaar afgezet. Je kan zelfs niet van het ene naar het andere pad lopen over de T-kruising waar ze bij elkaar komen...

P oosterveld

7 mei 2022 om 18:04
Het is allemaal **. Het duurt te lang. Het is te duur. Groningen heeft het niets opgeleverd. Alleen de plannen makers. De wegenbouwers . En het college maken goede sier met gemeenschapsgeld. [woord verwijderd door redactie]

Maarten

5 mei 2022 om 11:55
Ook worden er vanaf(!) 9 mei (weer) een aantal parkeerplaatsen aan de Maaslaan afgesloten. Hierover vind ik verder niets en voor zover ik weet, is er ook geen informatie gestuurd naar de bewoners van de Maaslaan. Graag opheldering.

Maarten

5 mei 2022 om 11:39
Ik zie hier in de Maaslaan een bord klaar staan dat het fietspad richting Hereweg dicht gaat; het bord staan nog weggedraaid, maar ik vind verder geen informatie over afsluiting, datums e.d. Graag wat meer informatie.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
4 mei 2022 om 18:04
Daniël, ik heb het toegevoegd aan het artikel: de afrit vanaf A28 richting centrum is dicht vanaf zaterdag 7 mei 6.00 uur tot zondag 8 mei 20.00 uur. De Brailleweg is in de nacht van vrijdag op zaterdag en in de nacht van zondag op maandag dicht. Je zou inderdaad kunnen kijken naar andere routeplanners dan Google Maps, zoals Waze. We kunnen niet garanderen dat deze wel volledig up-to-date zijn.

Dörte

4 mei 2022 om 11:35
Nu hebben we dus wel mei en daarmee is ook het jaar (wat al het maximum van jullie schatting was) afgelopen. Ik zie er nog steeds niets wat erop duidt, dat er snel weer zonder stoplicht beide kanten op gereden kan worden. Dat had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht na jullie reactie van maart. Je zou immers denken dat er een beetje vooruit gepland wordt en als er in maart nog helemaal niets bekend is, stemt dat niet optimistisch. Zijn er nog updates? Wanneer zijn we van de files voor de Frontier af?