Laatste reacties


Hier leest u de laatste reacties op deze website.

John

John

(Aanpak Ring Zuid)
6 oktober 2021 om 15:06
Klaas, het klopt wat je zegt. Voor de duidelijkheid: als je vanaf het Emmaviaduct richting Groningen-Zuid/Assen gaat, rijd je eigenlijk niet via het Julianaplein, maar via de Brailleweg. Vanaf daar neem je de nieuwe oprit naar de A28. Dit is nu ook al zo.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
6 oktober 2021 om 15:01
Ronald, ja, dat blijft mogelijk. Je houdt vanuit Hoogezand de richting Drachten aan, en daarna kun je de westelijke ringweg op en de afslag MartiniPlaza (Leonard Springerlaan) nemen.

Klaas

6 oktober 2021 om 14:45
Rode pijl = kan straks niet meer. Dus vanaf het Emmaviaduct kun je niet meer links of rechts op het Julianaplein. Wel rechtdoor. Vanaf Hoogezand kun je niet meer rechts. En vanaf Drachten kun je al langer niet meer links op het Julianaplein.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
6 oktober 2021 om 14:40
Hoi Pim, het is natuurlijk de bedoeling dat de kaartjes duidelijk zijn en de tekst ondersteunen. Wat we met het plaatje willen laten zien, is dat je vanaf 15 oktober niet meer vanaf het Emmaviaduct richting Hoogkerk/Drachten kunt en ook niet meer richting Hoogezand. Ook is het dan niet meer mogelijk om vanuit Hoogezand via het Emmaviaduct richting centrum te rijden. De verbinding met de A28 blijft wel bestaan. Dus je kunt nog steeds vanuit de richting Groningen-Zuid/Assen naar het Emmaviaduct en dan richting het station. En ook omgekeerd: je kunt via het Emmaviaduct richting de A28. Ik zal dat aan het bijschrift toevoegen. Als je een concrete tip hebt om het nog duidelijker te maken, hoor ik dat graag.

Jan

6 oktober 2021 om 13:45
Geweldig dat het historische Winschoterdiep 'open' blijft en zelfs weer Drents regenwater kan afvoeren. Knap staaltje ontwerp en mooi voor 'Stad'.

Ronald

6 oktober 2021 om 09:39
Kan ik in deze situatie vanuit de richting Hoogezand nog steeds afslaan richting Ring-West en Martiniplaza?

Pim

5 oktober 2021 om 23:15
Ook lijkt het door het onderschrift nu net alsof ook het verkeer vanuit Assen niet rechtsaf kan slaan richting Hoogezaand. Heel verwarrend allemaal, want dat is niet wat jullie bedoelen.

Pim

5 oktober 2021 om 23:13
Het plaatje is onvolledig en onduidelijk, bovendien ontbreekt een legenda. Het onderschrift is tevens onvolledig. Wilt u a.u.b. een accuraat, niet-ambigu en volledig plaatje toevoegen?

Michel

5 oktober 2021 om 23:01
Wat gaat er in de toekomst veranderen aan het viaduct bij de vk verschuurlaan? Komen daar bijvoorbeeld ook nieuwe wanden? De oude zijn niet de mooiste meer.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
5 oktober 2021 om 18:15
Lars, bij het ontwerpen van de bewegwijzering is daar wel naar gekeken. Maar als we voor de verkeerslichten de afrit Helpman al op de borden zetten, suggereert dat een vrije doorgang tot aan de afrit. Dit is niet geval, omdat er dus eerst nog een verkeerslicht komt. Volgens de ontwerp-richtlijnen, waaraan we ons moeten houden, is dat niet toegestaan.