Laatste reacties


Hier leest u de laatste reacties op deze website.

John

John

(Aanpak Ring Zuid)
15 april 2022 om 11:34
Lex, ik snap dat het vervelend is dat we ons niet altijd kunnen houden aan de tijden en dagen die we van tevoren opgeven. Het intrillen van damwandplanken gaat soms wat sneller dan gedacht en soms wat langzamer. We hebben toestemming om tot 19.00 uur te werken, maar het streven is om 17.00 uur te stoppen. In de praktijk kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld om 16.45 uur nog één plank te gaan is, en dan is het efficiënter om die plank toch nog te plaatsen. We zullen in het vervolg 19.00 uur als eindtijd opgeven, dan is het voor de omwonenden duidelijker. De dagen waarop we werken, zijn onder meer afhankelijk van de beschikbaarheid van de heistellingen. We willen de omwonenden tijdig informeren, maar het komt voor dat de planning op het laatste moment verandert. We gaan bekijken hoe we deze communicatie kunnen verbeteren.

Koos Koets

15 april 2022 om 10:36
Je zal maar in de Rivierenbuurt wonen en op leeftijd zijn, fietstunnel Brailleweg al een tijd verdwenen, fietstunnel Papiermolenlaan tot eind 2023 niet beschikbaar, fietsbruggetje naast de Julianabrug binnenkort ruim een jaar gestremd en wanneer wordt de fietstunnel bij het Hoornsediep gesloopt aangezien hier een gelijkvloerse kruising (rotonde) komt? Het wordt dus nog drukker ter hoogte van de Parkbrug en ter hoogte van de Brailleweg moet je 2x oversteken, waarom is dan niet meteen begonnen met de aanleg van het fietspad ten oosten van het Noord Willemskanaal? Het in goede banen leiden van het autoverkeer schijnt belangrijker te zijn.
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
15 april 2022 om 09:57
Marieke, ik heb je suggestie voorgelegd aan onze verkeerskundige. Hij laat weten dat hij hier geen voorstander van is. "We zien dat het nu al verwarrend is voor mensen dat de Helperzoomtunnel in de avond en de nacht wel open is in beide richtingen. Dit lijdt nu al tot verontwaardiging bij mensen die net tien minuten te laat zijn. Ook zien we zoekverkeer doordat mensen er het ene moment wel door kunnen en het volgende niet. Dat zal met dit voorstel alleen maar toenemen. Daar komt nog iets anders bij: veel mensen gebruiken bij het rijden hun navigatie. Navigatiesystemen kunnen niet goed omgaan met verbindingen die afhankelijk van het tijdstip open of dicht zijn. Het kost ons nu al veel moeite om het goed in de systemen te krijgen dat de tunnel in de avonduren wél open is. Als we de tunnel ook overdag open stellen, heeft dat als groot risico dat veel verkeer ook in de spits richting de tunnel wordt geleid."
John

John

(Aanpak Ring Zuid)
15 april 2022 om 09:39
Carsten, inderdaad kan het gevaarlijke situaties geven als fietsers op de Verlengde Lodewijkstraat voorbij de wachtende auto's rijden. Daar is echter weinig aan te doen. We hebben ook bekeken of het mogelijk is om voor fietsers een uitzondering te maken bij het verkeerslicht bij de rijbaanversmalling, maar daar is de weg onvoldoende breed voor.

Riemer

14 april 2022 om 12:57
Waarom kan ik de 3D-weergave van de nieuwe situatie nog wel bekijken op de site van The Imagineers (https://theimagineers.com/ringzuid/#A28_-_Julianaplein/Nieuwe_zuidelijke_ringweg/) maar geeft hij op deze site (aanpakringzuid.nl) opeens allerlei foutmelding doordat hij de bestanden van de theimagineers.com niet meer kan vinden? Wanneer is dit probleem opgelost?

Muriel

14 april 2022 om 08:24
Wat een mooi verhaal!

Maarten

13 april 2022 om 14:19
Nog een vraag: Op de webcam van de bouw van de papiermolentunnel is een donker, rechthoekig blok te zien. Dit blok is laagje voor laagje opgebouwd en steeds weer aangetrild. Is dit misschien al een contour van de uiteindelijke, definitieve situatie? Zo ja, dan geeft dat mij een beter idee over waar de hoofdrijbaan van de N7 (Hoogezand > Drachten) straks komt te liggen.

Maarten

13 april 2022 om 14:14
Ik zie dat de noordelijke tunneldelen van de nieuwe papiermolentunnel, uitsteekseltjes hebben links en rechts aan de boven-zijkant. De zuidelijke, nu net geplaatste delen lijken dit niet het hebben. Misschien wat technisch, maar is hier een reden voor?

Lex H

12 april 2022 om 11:57
Ik zie nu dat jullie doodleuk er 11, 12 en 14 van hebben gemaakt terwijl er bovenaan nog 7 t/m 11 staat. Haal deze hele website alsjeblieft gewoon offline, wat een bullshit.

Lex H

12 april 2022 om 08:38
Toch prettig dat er gewoon weer getrild wordt een dag later. Ik weet dat dit schreeuwen tegen een muur is maar wat een top planning jongens. Ga zo door.