canvas-damwandplanken-hereweg-oktober2019-raymondbos

Extra week nodig voor intrillen tussenwanden Kempkensberg

Judith22 november 2019Zuiderplantsoen


Het aanbrengen van twee tussenwanden ter hoogte van de Kempkensberg duurt langer dan verwacht. We hebben een extra week nodig voor het intrillen van de damwandplanken voor de verdiepte ligging op deze plek. Dit betekent dat we van maandag 25 november tot vrijdag 29 november bezig zijn met het intrillen van damwandplanken en laswerkzaamheden. We werken van 07.00 uur tot 16.00 uur en zullen op enkele momenten trillingen en geluid veroorzaken.

Sinds maandag 11 november brengen we twee tussenwanden aan ter hoogte van de Kempkensberg (zie voor de locatie onderstaande kaart). Het intrillen van damwandplanken verloopt op dit moment minder snel dan gepland. Dit komt doordat we momenteel intrillen op plekken die een hardere ondergrond hebben. Ook vraagt het intrillen en lassen van de tussenwanden om precisie en dit kost tijd. Omwonenden zijn hierover geïnformeerd per sms. Aanmelden voor deze sms-service kan hier: www.aanpakringzuid.nl/aanmelden

Tussenwanden

De bouwplaats van de verdiepte ligging wordt verdeeld in verschillende stukken. Die noemen we compartimenten. Om deze te maken, brengen we damwandplanken overdwars aan, haaks op de noordwand en de zuidwand. Deze tussenwanden bevinden zich op meerdere plekken van de verdiepte ligging. Het intrillen van de tussenwanden doen we tot het voorjaar van 2020.

Meer lezen over de nog in te trillen damwandplanken? Lees het voortgangsartikel.

Foto: Raymond Bos

planning nov 2019-2
Overzicht locaties damwandplanken voor de verdiepte ligging

Lees ook: