canvas-Intrillen eerste damwand _ Foto ID_-2013245

Update 19 juli: zomerstremming goed begonnen en eerste damwandplanken ingetrildOp vrijdag 12 juli om 22.00 uur is de zomerstremming volgens planning begonnen. Tot en met 26 augustus is de zuidelijke ringweg gestremd vanaf het Julianaplein tot het Europaplein. Vrijdagnacht en in het weekend zijn er volop werkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op het intrillen van de damwanden. Zo hebben we asfalt verwijderd, heisleuven gegraven en is er een begin gemaakt met de verlegging van de afrit Hereweg (komende uit de richting van het Julianaplein).

Op dinsdag 16 juli is de eerste damwandplank ingetrild. Dit was ter hoogte van de Kempkensberg. Op dinsdag en woensdag zijn in totaal 12 damwandplanken ingetrild door drie heistellingen. De eerste damwandplanken zijn essentieel voor de voortgang van de rest van het werk aan de verdiepte ligging.

Volgens planning

Dit vergt veel precisie. Het hijsen, stellen en intrillen van de eerste planken kost dus meer tijd dan bij de planken later in het proces. Hier hebben we in de planning rekening mee gehouden. Concluderend komt de gedraaide productie overeen met de verwachte productie en verlopen de werkzaamheden volgens planning. De planning blijft onveranderd. Ook is het niet nodig om zaterdag 20 juli te werken of om volgende week na 19.00 uur te werken.

Meer weten?

Lees de wekelijkse rapportage (periode: 12 tot 18 juli 2019). Elke week vind je op deze website in de Bibliotheek een nieuw rapport met hierin de voortgang en de laatste planning.

Foto's en video: Raymond Bos

globale planning damwandplanken intrillen versie 25 juni 2019
De actuele planning voor het intrillen van damwandplanken. De planning is onder voorbehoud.
Intrillen eerste damwand _ Foto ID_-2013250 Intrillen eerste damwand _ Foto ID_-2013235

Lees ook: