Hereweg ARZ (81).JPG

Verleggen afrit Hereweg (deels in de nacht)

Van 15 juli 2019 t/m 25 augustus 2019

Waar?

De afrit Hereweg (komende vanuit de richting Julianaplein).

Wat?

Waar straks de bouwkuip van de verdiepte ligging komt, bevindt zich nu nog de afrit Hereweg (komende vanuit de richting Julianaplein). Deze afrit gaan we verleggen. Zo kunnen we straks om de afrit heen werken om de bouwkuip voor de verdiepte ligging aan te leggen. De afrit wordt eerst gesloopt en vervolgens opnieuw gebouwd.

Wanneer?

Tijdens de zomerstroming van maandag 15 juli tot en met zondag 25 augustus.

  • Deze werkzaamheden zijn op doordeweekse dagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur.
  • In de nachten van maandag 12 op dinsdag 13 augustus en van dinsdag 13 op woensdag 14 augustus wordt een mantelbuis aangebracht. Het verwijderen van asfalt kan voor geluidsoverlast zorgen. De werktijden zijn van 20.00 tot 06.00 uur.
  • Van donderdag 22 augustus tot zondag 25 augustus wordt er 's nachts gewerkt. De werktijden zijn van 20.00 tot 06.00 uur.

Hinder?

De werkzaamheden kunnen voor geluid en trillingen zorgen. Het verkeer kan (enigzins vertraagd) door blijven rijden door middel van verkeersregelaars.

Dit verleggen van de afrit Hereweg doen we tijdens de zomerstremming, omdat er dan geen verkeer over de afrit heenrijdt. Na de zomerstremming is de verlegde afrit beschikbaar voor het verkeer.

Lees hier de brief die omwonenden op vrijdag 9 augustus hebben ontvangen.