canvas-header krant GB10

Krant Groningen Bereikbaar #10 verspreid

John4 juli 2017


Vandaag en morgen verschijnt nummer 10 van de krant van Groningen Bereikbaar. In deze halfjaarlijkse krant aandacht voor Aanpak Ring Zuid en andere grote projecten in de stad Groningen.

In de krant (pdf, 5 MB) een artikel over de tijdelijke wegen die voor de ombouw van de zuidelijke ringweg worden aangelegd. Geert Egbert Turksma van Combinatie Herepoort komt aan het woord over het bouwen van de Helperzoomtunnel. Verder gaat het in de krant onder andere over de onderhoudswerkzaamheden deze zomer op de A28 en de A7, de spitstrein Groningen-Assen en de Fietsroute Plus tussen Groningen en Haren. Stadshistoricus Beno Hofman vertelt over de trolleybussen die in de stad hebben gereden, met bijzondere historische foto’s.

Verspreidingsgebied

De krant is een uitgave van Groningen Bereikbaar en wordt verspreid in de stad Groningen en een ruime cirkel daaromheen. U vindt de krant in uw brievenbus als bijlage bij het plaatselijke huis-aan-huisblad (Groninger Gezinsbode, Gezinsblad Assen, HS-krant, Noorderkrant, Veendammer, Roder Journaal en Westerkwartier).


Lees ook: