canvas-IMG-20170508-WA0000 Foto Gerda Streekstra hr

Ruim 50 belangstellenden inloopbijeenkomst GriffewegMaandag 8 mei kwamen ruim 50 mensen langs tijdens de informatiebijeenkomst over de herinrichting van de Griffeweg en de Veemarktstraat. De aanpassing moet zorgen voor een betere doorstroming tijdens en na de ombouw van de zuidelijke ringweg. Veel vragen gingen over de bereikbaarheid.

De herinrichting van de Griffeweg en de Veemarktstraat begint zondagavond 14 mei en is woensdag 24 mei ’s ochtends klaar. De Griffeweg is in deze periode afgesloten voor al het autoverkeer vanaf de Europaweg tot aan de kruising met de Meeuwerderweg. De Meeuwerderweg is vanaf de Trompsingel en vanuit het zuiden gewoon bereikbaar voor al het verkeer.

Bezoekers van de informatiebijeenkomst wilden vooral weten hoe ze tijdens de werkzaamheden van hier naar daar kunnen komen. Zorgen waren er over de werking van het voorrangsplein dat op de Griffeweg aangelegd wordt. Op de informatiebijeenkomst konden de bezoekers ook informatie krijgen over andere toekomstige werkzaamheden in de omgeving, zoals de bouw van de verdiepte ligging.

Lees hier meer over de werkzaamheden op de Griffeweg en de Veemarktstraat.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden voor de zuidelijke ringweg in de Oosterpoort, De Meeuwen, De Linie en Herewegbuurt? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief Werkzaamheden Zuiderplantsoen.


Lees ook: