canvas-header krant Groningen bereikbaar #7

Krant Groningen Bereikbaar #7 met speciale aandacht voor ringwegen

John Brouwer2 december 2015


Op 2 en 3 december valt hij weer bij inwoners van Groningen en omstreken op de mat: de krant van Groningen Bereikbaar. In dit zevende nummer is er speciale aandacht voor de ringwegen van Groningen. De krant zit als bijlage bij het plaatselijke huis-aan-huisblad (Groninger Gezinsbode, Gezinsblad Assen, HS-krant, Roder Journaal en Midweek).

De krant bevat een apart katern met de naam 'Groningen Ringwegen'. Het katern staat stil bij de recente verbeteringen aan de oostelijke en noordelijke ringweg. Ook wordt de lezer bijgepraat over de plannen voor de ombouw van de zuidelijke ringweg. Stadshistoricus Beno Hofman duikt in de oorsprong van de Groningse ringwegen.

Station Europapark

Verder heeft de krant onder meer aandacht voor de groei van station Europapark, de ambitieuze treindienstregeling voor 2020, de herinrichting van A-straat en Brugstraat en de nieuwe technische hulpmiddelen langs de Groninger toegangswegen. Zoals altijd bevat de krant ook een actuele projectenkaart, met een compleet overzicht van de huidige en toekomstige werkzaamheden aan weg en spoor in Groningen.

Online lezen

Lees hier de Krant Groningen Bereikbaar #7 online.


Lees ook: