1. oost .JPG

Zomerstremming vanaf Euvelgunne tot Europaweg (dag en nacht)

Van 12 juli 2021 t/m 23 augustus 2021

Waar?

In de zomer van 2021 wordt er volop gewerkt aan de zuidelijke ringweg in deelgebied Oost. Hiervoor is een gedeeltelijke afsluiting nodig. Deze keer gaat het om het gedeelte vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Europaweg. Dit deel van de ringweg is afgesloten voor autoverkeer richting Drachten vanaf maandag 12 juli (06.00 uur) tot maandag 23 augustus (06.00 uur).

Wat?

Deze zomer gaat Combinatie Herepoort het oostelijke deel van de zuidelijke ringweg verbreden. De rijbaan richting het Julianaplein krijgt er in de toekomst een rijstrook bij, zodat er drie rijstroken liggen, nog even los van de in- en uitvoegstroken voor de op- en afritten. De rijbaan richting Hoogezand blijft bestaan uit twee rijstroken. Ook gaat Combinatie Herepoort de nieuwe op- en afrit maken bij de Stettinweg op bedrijventerrein Driebond. Deze nieuwe op- en afrit is na afloop van de stremming gebruiksklaar voor het verkeer.

Wanneer?

Vanaf maandag 12 juli (06.00 uur) tot maandag 23 augustus (06.00 uur). In deze periode werken we zowel overdag als 's nachts.

Hinder?

  • Dit deel van de ringweg is afgesloten voor autoverkeer richting Drachten vanaf maandag 12 juli (06.00 uur) tot maandag 23 augustus (06.00 uur). Dit vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Europaweg. Het verkeer kan deze zes weken omrijden via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg.
  • De werkzaamheden kunnen hinder geven op het gebied van geluid en licht.
  • Meer informatie over de verkeershinder in de periode van 12 juli tot 23 augustus.
afsluiting-zomerstremming-2021
Zomerstremming 2021

Meer informatie?

Op dit moment is de exacte planning van de werkzaamheden nog niet bekend. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.