logo_nieuwsbrief

Nieuwsbrief Aanpak Ring Zuid | Julianaplein

24 september 2021

Aanpak Ring Zuid is de grootschalige ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen. Deze belangrijkste toegangspoort van de stad dreigt dicht te slibben door de grote groei die Groningen doormaakt. De ombouw van de zuidelijke ringweg verbetert de bereikbaarheid, de doorstroming, de leefbaarheid en de veiligheid. De planning is dat het project in 2024 klaar is. In deze video leggen we het project in twee minuten uit.

Aanpak Ring Zuid nodigt buren uit

burendag

Zaterdag 25 september doet Aanpak Ring Zuid weer mee met de landelijke Burendag. Deze dag sluit aan bij ons streven om een goede buur te zijn voor de bewoners in de omliggende straten van onze werkzaamheden.

Dertien weken ernstige verkeershinder door bouw tijdelijk Julianaplein van februari tot mei 2022

13

De bouw van het tijdelijke Julianaplein gaat gedurende dertien weken ernstige verkeershinder opleveren. Dit is in de periode van februari tot mei 2022.

STRAKS: de nieuwe verkeerssituatie rond het Julianaplein

straks

De ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen is een gigaklus. Wist je bijvoorbeeld dat het Julianaplein en de Brailleweg er straks heel anders uitzien? In dit filmpje kun je alvast de nieuwe situatie bekijken.

Meld je aan voor het SMS-alert

Wil je direct op de hoogte worden gehouden als werkzaamheden uitlopen? Meld je dan aan voor onze SMS-service. Je ontvangt vervolgens een SMS-bericht op je mobiele telefoon met alle informatie.