20180922_144121 burendag donuts van lenneplaan

Aanpak Ring Zuid nodigt buren uit

John23 september 2021


Zaterdag 25 september doet Aanpak Ring Zuid weer mee met de landelijke Burendag. Deze dag sluit aan bij ons streven om een goede buur te zijn voor de bewoners in de omliggende straten van onze werkzaamheden. Burendag is een dag waarop mensen gezellig samenkomen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

We realiseren ons dat onze ‘buren’ veel te verduren hebben, zoals geluid, trillingen, stof en extra (bouw)verkeer. Op deze dag bedanken we ze voor hun begrip en geduld.

Programma

In de ochtend delen we koffie uit vanuit onze mobiele keet die we op het Overwinningsplein parkeren. Hierbij sluiten we aan bij het ontbijt dat aangeboden wordt door de winkeliersvereniging. In de middag zitten we in ons Paviljoen Ring Zuid klaar met gratis koffie, thee en wat lekkers. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur staan we op het Geheugenbalkon om informatie te geven over de werkzaamheden die vanaf daar te zien zijn. Dit laatste is in samenwerking met Kunstpunt. Langs het Geheugenbalkon loopt een kunstroute, waarvan de QR-code aan het gebouw hangt.

Omwonenden van de werkzaamheden hebben een uitnodiging ontvangen.

20210925 ARZ34_Burendag flyer A6 formaa


Lees ook: