20221208 Van Iddekingeweg - foto Aanpak Ring Zuid

Definitieve inrichting onderdoorgang viaduct Van Iddekingeweg

Sanne18 september 2023Julianaplein


Het eindpunt van de werkzaamheden bij de Van Iddekingeweg is in zicht. We starten op 25 september met de definitieve inrichting van de weg onder het viaduct. Op 20 oktober is de weg en het viaduct zo goed als klaar. We moeten dan alleen nog terugkomen om het groen te planten en eventueel wat punten op de ‘i’ te zetten. De onderdoorgang is tussen 25 september 6.00 uur en 20 oktober 17.00 uur dicht voor alle verkeer. Ook voor fietsers en voetgangers.

Werkzaamheden

Van 25 september tot en met 20 oktober werken we aan de definitieve inrichting van de weg onder het Van Iddekingeviaduct. We verwijderen het oude asfalt en voetpaden, voeren graafwerkzaamheden uit, leggen nieuwe voetpaden aan en brengen nieuw asfalt aan. Het groen brengen we op een ander moment aan.

Afbeelding1

Vervolg

Na deze werkzaamheden is het viaduct en de onderdoorgang zo goed als klaar. Alleen het groen moet nog geplant worden. Door weersomstandigheden kan het voorkomen dat we bepaalde werkzaamheden niet kunnen doen. Als dat het geval is zullen we daar later nog eens voor terug moeten komen.


Lees ook: