Kom eigen rozenstruik uitgraven in tuin van Paviljoen Ring Zuid

Joshi1 maart 2023


De tuin van Paviljoen Ring Zuid gaat sluiten. In de tuin staan onder andere rozenstruiken. Deze kunnen we niet hergebruiken. Daarom zoeken we mensen die in hun tuin een mooie plek voor een rozenstruik hebben. Heb je interesse, dan kun je vrijdag 3 maart een rozenstruik komen uitgraven. Meld je wel eerst aan!

In onze Paviljoentuin aan de Muntinglaan staan verschillende materialen opgesteld, zoals metalen hekken, geluidsschermen, rode baksteenstrips en elementen die gebruikt gaan worden in het Zuiderplantsoen. Veel van deze materialen kunnen we later in het project hergebruiken. Ook staat er beplanting die terugkomt in het ontwerp van ons project.

Aanmelden

Wil jij zelf (of samen met een vriend/partner) een rozenstruik een mooie plek in jouw tuin geven? Meld je aan en kom op vrijdag 3 maart tussen 13.00 en 16.45 uur een rozenstruik uitgraven.

Alle tijdsloten zijn inmiddels vol. Je kan je dus niet meer aanmelden.

We hebben scheppen, maar neem wel je eigen handschoenen mee. Zorg ervoor dat je de struik zelf kunt vervoeren naar jouw tuin. De rozenstruiken zijn nu ongeveer een meter hoog.

Sluiting tuin Paviljoen Ring Zuid

De buitenruimte naast ons informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan gaat voorgoed dicht. De tuin moet sluiten omdat we op deze plek ruimte moeten maken voor de aanleg van de nieuwe zuidelijke ringweg. Het informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid blijft wel staan.


Lees ook: