Afsluiting NW-kanaal

Fiets- en wandelroutes rondom zuidelijke ringweg

Kim29 september 2022


We werken op verschillende plekken rondom de zuidelijke ringweg hard aan de weg. Dat betekent dat ook fietsverbindingen af en toe afgesloten moeten worden. Op deze nieuwe kaart voor fietsers en voetgangers zie je welke veelgebruikte routes open zijn en welke routes dicht zijn.

Ook de komende maand zijn er een aantal belangrijke fiets- en wandelroutes afgesloten vanwege de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg. De meeste afsluitingen op deze kaart zijn niet nieuw. De afsluiting die wel nieuw is, is de afsluiting voor de fietsonderdoorgang langs het Noord-Willemskanaal bij de roeivereniging Gyas.

Fietsonderdoorgang langs Noord-Willemskanaal

De afsluiting bij de onderdoorgang langs het Noord-Willemskanaal bij roeivereniging Gyas, tussen de Muntinglaan en de Laan van de Vrede, start vrijdag 30 september om 22.00 uur en duurt tot maandag 5 juni 2023 06.00 uur. De afsluiting is nodig vanwege de veiligheid vanwege het slopen van de oude Julianabrug.

Fietskaart najaar 2022_30 sep-4 nov-zonder nummers.jpgdef
Afsluitingen fiets- en wandelroutes tot en met 4 november 2022

Meer informatie over fietsafsluitingen in de stad Groningen? Kijk op Groningen Bereikbaar voor een overzicht van afsluitingen in de hele stad.


Lees ook: