20220105 LR - Voorbereidende werkzaamheden tijdelijk Julianaplein - header - Beeldnummer - 354-14

Stel je routevragen per WhatsApp aan Ask&GO

John7 februari 2022Julianaplein


Tijdens Operatie Julianaplein is het autoverkeer in de stad veel drukker. Ook zijn bepaalde wegen afgesloten. Hoe kun je dan nog reizen van, naar, via of in Groningen? Om je daarbij te helpen, start vandaag Ask&GO Groningen. Stel je vraag via WhatsApp en krijg een routeadvies op maat!

Ask&GO geeft routeadvies via WhatsApp. Via het nummer stel je je routevraag en krijg je het beste advies voor het moment dat jij wilt reizen. Ook kijkt Ask&GO naar de beste OV-verbinding of de dichtstbijzijnde P+R of hub. Hierbij houden ze rekening met de drukte op de weg. Het advies blijft: als het niet nodig is, laat dan de auto staan.

Hoe gebruik je Ask&GO?

Je stuurt via Whatsapp een bericht naar het nummer: 085 065 9091. Ask&GO beantwoordt je routevraag via dit Whatsapp-gesprek. De medewerkers van Ask&GO hebben inzicht in het wegennetwerk en kunnen daardoor goed rekening houden met vertragingen op je route. Zij kijken daarbij ook of er een goede OV-mogelijkheid is en via welke P+R of hub je eventueel kan reizen.

QRcode Ask and Go
Richt je camera van je telefoon op deze afbeelding en klik daarna op de link die in het beeld van je telefoon verschijnt.

Via de QR-code of de knop hierboven kom je meteen in Whatsapp uit bij het juiste nummer.

Ask&GO is beschikbaar van 7 tot 11 februari van 09.00 tot 17.00 uur en vanaf 12 februari tot 9 mei van 07.00 tot 19.00 uur van maandag tot en met zaterdag.

Op 11 februari 2022 begint Operatie Julianaplein. Ook jij krijgt te maken met extreme files door deze ingrijpende operatie. Werk thuis, pak de fiets of neem de bus!


Lees ook: