canvas-ZPL - inrit DUO-2

Ook vrijdag 1 mei afsluiting rijstrook zuidelijke ringwegOok op vrijdag 1 mei is er een rijstrook van de zuidelijke ringweg overdag afgesloten tussen 07.00 en 19.00 uur. Het gaat om een rijstrook tussen de afrit Hereweg en de afrit Europaweg in de richting van Hoogezand. Voor het verkeer blijft hier dus één rijstrook beschikbaar. De afzetting is nodig voor het veilig intrillen van de noordelijke damwand voor de verdiepte ligging ter hoogte van de Helperzoom/Kempkensberg.

Noordwand

Combinatie Herepoort is op dinsdag 28 april begonnen met het intrillen van de damwandplanken voor de noordwand bij de Helperzoom/Kempkensberg. Door pech met het materieel is het intrillen hier nog niet afgerond en werken we ook op vrijdag 1 mei aan de noordwand. We trillen de damwandplanken in tussen 07.00 uur en 17.00 uur.

Reservedag

Zaterdag 2 mei is een reservedag als de werkzaamheden aan de noordelijke damwand niet op tijd afgerond kunnen worden. Op woensdag 6 mei begint de treinvrije periode voor de werkzaamheden van Groningen Spoorzone en rijden er geen treinen tussen Groningen en Assen en Groningen en Veendam/Weener. Het is niet wenselijk om dan de zuidelijke ringweg te stremmen.

Geïnformeerd worden als werkzaamheden in je deelgebied uitlopen? Meld je aan voor onze sms-service.


Lees ook: