canvas-asfalteren-bypass-a28-raymondbos2019

Noordbaan zuidelijke ringweg dicht in weekend van 13 tot 16 decemberIn verband met herstel van voegen is de noordbaan van de zuidelijke ringweg van vrijdag 13 december 22.00 uur tot maandag 16 december 05.00 uur afgesloten. Het gaat om het deel vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de afrit Hereweg, richting Drachten/Assen. Het verkeer wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijk ringweg.

Het herstel van de voegen doen we door de bovenste laag van de weg te verwijderen. Deze werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van asfalt, het vervangen van stalen platen en het opnieuw aanbrengen van asfalt en markeringen. In de infographics bij dit artikel zie je een dwarsdoorsnede van de tijdelijke weg en kun je zien op welke locaties we aan het werk gaan.

dwarsdoorsnede viaduct
Dwarsdoorsnede van de tijdelijke weg

Europaplein

In hetzelfde weekend werkt Combinatie Herepoort aan de zuidelijke ringweg ter hoogte van het Europaplein. Van vrijdag 13 december 23.00 uur tot zaterdag 14 december 05.00 uur is de zuidbaan van de zuidelijke ringweg ter hoogte van het Europaplein afgesloten. Verkeer richting Hoogezand rijdt dan de ringweg af bij de afrit Europaweg en kan bij de oprit Europaweg de ringweg weer oprijden (zie onderstaande afbeelding).

Voeg herstellen plaatje-v3
Locaties herstellen voegen

Update artikel: 29 november 2019

Headerfoto: Raymond Bos


Lees ook: