canvas-ARZ d.d. 3 juli 2019 (53) Brailleweg - Julianaplein

Bodemonderzoeken op meerdere locaties langs de zuidelijke ringweg en de A28 (nachtwerk)Vanaf 2 september gaat Combinatie Herepoort gedurende drie weken in de nacht het draagvermogen van de grond onderzoeken. Dit doen we op meerdere locaties langs de zuidelijke ringweg en de A28. Door de onderzoeken kunnen we bepalen welke draagconstructies we gaan gebruiken voor de toekomstige verkeersborden.

De bodemonderzoeken starten op 2 september en duren tot en met 18 september 2019. Combinatie Herepoort voert de werkzaamheden uit in de nacht tussen 20.00 uur en 06.00 uur. We werken in de nacht omdat we af en toe een rijstrook en/of een op- en afrit moeten afsluiten. Op deze manier ondervindt het verkeer zo min mogelijk hinder van de onderzoeken.

Hinder

Op sommige locaties is het nodig om de geleiderail tijdelijk te verwijderen. Het verwijderen en het gebruik van machines kunnen geluidshinder veroorzaken. De hinder zal steeds voor korte tijd zijn. In één nacht voeren we de grondonderzoeken namelijk op meerdere plekken uit, waardoor het geluid zich constant verplaatst.

Meer informatie over de verkeersafsluitingen? Lees dit artikel van Groningen Bereikbaar.


Lees ook: