canvas-Intrillen damwanden _ Foto ID-8146007

Zaterdag toch nodig voor intrillen damwandplankenZaterdag 17 augustus moeten op drie locaties bij de zuidelijke ringweg nog een paar damwandplanken worden ingetrild. Dat is bij de Hereweg, bij het gebouw van DUO/Belastingdienst en bij appartementencomplex De Frontier (Verlengde Meeuwerderweg). De werkzaamheden duren tot ongeveer 16.00 uur.

De afgelopen weken is Combinatie Herepoort hard bezig geweest met het intrillen van damwandplanken voor de bouwkuip van de verdiepte ligging. Deze planken vormen de noordwand van de bouwkuip. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, is een deel van de zuidelijke ringweg gestremd. We hebben deze zaterdag nog nodig om de laatste planken van de noordwand in de grond te trillen. Volgende week kunnen we dan gebruiken om de zuidbaan van de zuidelijke ringweg weer helemaal klaar te maken voor verkeer. Op maandagochtend 26 augustus om 06.00 uur gaat deze baan weer open.

Overigens is het intrillen van de damwandplanken bij de ringweg ook na dit weekend nog niet gedaan. Tot het eind van dit jaar gaan we verder met de zuidwand en het laatste stukje van de noordwand (ter hoogte van de H.L. Wichersstraat). Het intrillen gebeurt dan met minder heistellingen. Het werk voeren we uit op doordeweekse dagen tussen 07.00 en 19.00 uur, met uitzondering van een aantal locaties. Hiervoor hoeft de ringweg niet afgesloten te worden. Een precieze planning van deze werkzaamheden wordt maandag bekend gemaakt.


Lees ook: