canvas-Avondwerkzaamheden ARZ _ Foto ID-2246000

Update damwandplanken 2 augustus: aangepaste planning en extra werken op zaterdag

Judith2 augustus 2019Zuiderplantsoen


De afgelopen week hebben we met vijf heistellingen hard gewerkt aan het intrillen van de damwandplanken. In totaal zijn er op vijf werkdagen en drie avonden 295 damwandplanken ingetrild. De teller staat hiermee op 542 damwandplanken in totaal.

Tijdens de drie avonden afgelopen week is het grootste deel van de achterstand ingelopen. Op een aantal locaties liggen we voor op planning en op enkele plekken is er nog sprake van een lichte achterstand. Door op zaterdag 3 augustus van 07.00 tot 19.00 uur te werken is het in de week van maandag 5 augustus niet nodig om de avonden te werken. Op een aantal locaties is het van essentieel belang om op planning liggen. De zuidbaan van de zuidelijke ringweg moet in de laatste week van de zomerstremming namelijk weer hersteld worden, zodat de weg op maandag 26 augustus om 06.00 uur weer gereed is voor de openstelling.

Zaterdag zal er op twee locaties gewerkt worden: tussen de Hereweg en de Papiermolen en ter hoogte van de Kempkensberg. De actuele planning is hieronder weergegeven. Hierin is in het geel aangegeven op welke locaties het intrillen van de damwandplanken is afgerond en is ook een nieuwe locatie toegevoegd (lichtblauw: noordwand ter hoogte van de Meeuwerderbaan).

Meer weten?

Lees hier de wekelijkse rapportage (periode: 26 juli tot 2 augustus 2019). (pdf, 1.6 MB) Elke week vind je in de Bibliotheek een nieuw rapport met hierin de voortgang en de laatste planning.

Wil je direct op de hoogte worden gehouden als werkzaamheden uitlopen? Meld je dan aan voor onze sms-service.

Foto's: Raymond Bos

190802Planning damwanden + infokeet (004)
Planning damwandplanken versie 2 augustus 2019

Avondwerkzaamheden ARZ _ Foto ID-2246006 Avondwerkzaamheden ARZ _ Foto ID-2246004


Lees ook: