canvas-Intrillen eerste damwand _ Foto ID_-2013248

Update 26 juli: grote stappen gezet ondanks extreme weersomstandighedenIn extreem warme weersomstandigheden is de afgelopen week met vijf heistellingen gewerkt aan het intrillen van de damwandplanken. Er zijn grote stappen gezet, maar door de hitte zijn er minder planken ingetrild dan gepland. In totaal zijn er op zes werkdagen 235 damwandplanken ingetrild. Door de hitte was er sprake van een aangepast werktempo en langere pauzes voor onze medewerkers. Ook is het materiaal zoals trilblokken sneller oververhit geraakt, waardoor we meer tijd moesten inlassen tussen het intrillen van de damwandplanken.

Door de hitte liggen we iets achter op schema en zijn we genoodzaakt komende week de werktijden uit te breiden en de planning aan te passen.

Komende week extra werken in de avonden

Om de achterstand in te kunnen lopen, hebben we het voornemen om van maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus de werktijden uit te breiden van 19.00 uur tot 23.00 uur. De uitloopmogelijkheid naar de eerstvolgende zaterdag, zoals gecommuniceerd met de omgeving, is door de extreme temperaturen onverantwoord. De actuele planning is hieronder weergegeven.

Meer weten?

Lees hier de wekelijkse rapportage (periode: 19 tot 26 juli 2019) (pdf, 1.4 MB). Elke week vind je in de Bibliotheek een nieuw rapport met hierin de voortgang en de laatste planning.

Wil je direct op de hoogte worden gehouden als werkzaamheden uitlopen? Meld je dan aan voor onze sms-service.

damwanden intrillen planning 25 juli 2019
De actuele planning voor het intrillen van damwandplanken. De planning is onder voorbehoud.

Lees ook: