canvas-DSC07732

SMS-alert informeert bij uitloop werkzaamhedenVanaf deze week kunnen omwonenden van de zuidelijke ringweg zich aanmelden voor een SMS-alert. Wie zich aanmeldt, krijgt een sms’je wanneer werkzaamheden in het deelgebied uitlopen.

Bij werkzaamheden voor het project Aanpak Ring Zuid doen we ons best om omwonenden zo goed mogelijk vooraf te informeren. Direct omwonenden ontvangen een brief met informatie over de werkzaamheden en de verwachte hinder. De werkzaamheden staan ook vermeld op onze kaart met actuele werkzaamheden.

Soms komt het voor dat werkzaamheden op een bepaalde dag langer duren dan we vooraf hebben gemeld. Bijvoorbeeld: in de brief aan omwonenden staat dat de werkzaamheden op een bepaalde dag duren tot 19.00 uur, maar gedurende de dag blijkt dat we moeten doorwerken tot 22.00 uur. Om in deze situaties omwonenden goed en snel te kunnen informeren, hebben we voor elk deelgebied een SMS-alert in het leven geroepen. Abonnees op deze gratis service ontvangen een sms op hun mobiele telefoon met informatie over de uitloop. We zetten de SMS-alert ook in als zich een calamiteit voordoet waarover we de omwonenden snel willen informeren.

Aan- en afmelden

Op onze pagina Aanmelden kun je je aanmelden voor de SMS-alert. Je kiest voor welk deelgebied je een sms wilt ontvangen en je vult je mobiele nummer in. Binnen enkele dagen na aanmelding krijg je een sms ter bevestiging. We gebruiken je telefoonnummer alleen voor het SMS-alert. Afmelden voor het SMS-alert kan door een e-mail te sturen aan info@aanpakringzuid.nl, met daarin je mobiele nummer en het deelgebied waarvoor je geen berichten meer wilt ontvangen.

Het is niet mogelijk om op de sms te reageren. Heb je toch een vraag, dan kun je die mailen aan info@aanpakringzuid.nl.


Lees ook: