canvas-krant GB14 IMG-20190416-WA0000

Krant Groningen Bereikbaar nummer 14 verschenenDe krant van Groningen Bereikbaar is weer uit. Vandaag en morgen valt de krant met informatie over de werkzaamheden aan weg en spoor op de mat bij zo’n 400.000 adressen. In de krant ook ruime aandacht voor Aanpak Ring Zuid.

De veertiende editie van de Groningen Bereikbaar-krant verschijnt als losse bijlage in de huis-aan-huisbladen van NDC Media Groep in de provincie Groningen, de kop van Drenthe en de regio Drachten. In de stad Groningen is de krant bijgesloten bij de Groninger Gezinsbode. Bedrijven in de stad krijgen een stapel kranten met daarbij de vraag die te verspreiden onder hun medewerkers, klanten en bezoekers. De krant is ook gratis af te halen bij het informatiecentrum 'Groningen Vernieuwt' op de Grote Markt en in ons digitaal</a> (pdf, 2,4 Mb) en <a href="https://issuu.com/groningenbereikbaar/docs/groningen_bereikbaar-krant__14" target="_blank">online (pdf, 2.4 MB) te lezen.

Groningen Bereikbaar zorgt voor een goede samenwerking en een gecoördineerde aanpak van de projecten en werkzaamheden aan weg en spoor in Groningen. Groningen Bereikbaar:

  • stemt projecten op elkaar af om de verkeershinder te beperken
  • informeert over wegwerkzaamheden, reistijden en reisalternatieven
  • geeft reisadviezen
  • stimuleert anders reizen en werken
  • ondersteunt reizigers bij ander vervoer

Op de foto laat Wilko Huyink (directeur Groningen Bereikbaar) de nieuwe krant zien aan Philip Broeksma (wethouder Verkeer en Vervoer van de gemeente Groningen). Foto: Groningen Bereikbaar.


Lees ook: