canvas-DSC05795 tijdelijke weg noordbaan

Combinatie Herepoort vervolgt herstelwerkzaamheden tijdelijke weg noordbaanDe komende dagen gaat Combinatie Herepoort verder met de herstelwerkzaamheden aan de tijdelijke weg op de noordbaan van de zuidelijke ringweg. In de nacht van donderdag op vrijdag werkt de aannemer op de ringweg zelf, ter hoogte van de Waterloolaan en bij de Papiermolentunnel, en bij de op- en afrit Hereweg. Maandag overdag wordt het talud van de weg bij de Waterloolaan hersteld.

Vorige week spoelde er zand weg uit het talud van de tijdelijke weg op de noordbaan van de ringweg. Dit was waarschijnlijk het gevolg van hevige regen. Diezelfde nacht zijn de eerste herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Vandaag en maandag gaat Combinatie Herepoort verder met het herstel. De werkzaamheden zijn aan de noordzijde van de ringweg, vanaf de Waterloolaan tot aan de Papiermolentunnel. Omwonenden hebben hierover een brief gekregen.

Donderdagnacht: ringweg

Vannacht werkt Combinatie Herepoort vanaf 22.00 uur tot 06.00 uur aan de ringweg ter hoogte van de Waterloolaan en bij de Papiermolentunnel. De aannemer gaat de taluds van de op- en afrit Hereweg herstellen. Achter de barrier wordt beton gestort en de goot afgedicht zodat regenwater niet meer vanaf de ringweg over de taluds kan stromen. Tijdens deze werkzaamheden is vanaf de Europaweg tot aan het Julianaplein één rijstrook in de richting van Drachten afgesloten. Het verkeer kan hier passeren. De op- en de afrit Helpman (aan de noordzijde van de zuidelijke ringweg) zijn dicht. Het verkeer wordt omgeleid.

Maandag (overdag): Waterloolaan

Op maandag 20 augustus gaat Combinatie Herepoort tussen 07.00 uur en 17.00 uur het talud bij de Waterloolaan verder herstellen. Tijdens deze werkzaamheden kan tijdelijk niet geparkeerd worden aan de Waterloolaan, tussen de Helperzoom en de Verlengde Oosterweg.

Actuele informatie

De werkzaamheden en data zijn onder voorbehoud van de omstandigheden, zoals het weer. Wijzigingen in de planning worden bekend gemaakt via deze website.


Lees ook: