canvas-20180516_JvK_Reportage_Herenweg_007

Nachtelijke werkzaamheden bij op- en afrit HerewegVanaf 8 juni gaat Combinatie Herepoort verder met nachtelijke werkzaamheden bij de op- en afrit bij de Hereweg aan de noordzijde van de zuidelijke ringweg. Overdag mag de weg niet worden afgesloten in verband met veiligheid van de omgeving en de doorstroom van het verkeer.

Eerst, in de nachten van 8, 9 en 10 juni, gaat Combinatie Herepoort de oprit van Hereweg richting Julianaplein aanpassen, zodat deze beter aansluit op de tijdelijke weg. De oprit is dan afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Daarna, in de nachten van 11 tot en met 15 juni, gaan we verder met de aanleg van het tijdelijk viaduct bij de op- en afrit. Het verkeer kan deze werkzaamheden passeren. We zetten verkeersregelaars in om het verkeer in goede banen te leiden.

Hinder voor omwonenden

De werkzaamheden kunnen geluidshinder veroorzaken voor de omwonenden. Op basis van geluidsonderzoek gaan we er op dit moment van uit dat de werkzaamheden geen onevenredige hinder voor de omgeving opleveren. Direct omwonenden ontvangen een brief.


Lees ook: