canvas-20180314 CHP op relatiemarkt Hanzehogeschool 1

Combinatie Herepoort werft studenten op relatiemarkt Hanzehogeschool

Wendy15 maart 2018


Woensdag 14 maart stond Combinatie Herepoort op de jaarlijkse relatiemarkt van de opleiding Built Environment van de Hanzehogeschool. Ook één van haar partners Oosterhof Holman was aanwezig. Het was een interessante middag, zowel voor de studenten als de bedrijven.

Op de relatiemarkt maakten studenten en bedrijven kennis met elkaar. Voor de studenten liggen er volop kansen om de komende jaren bij Combinatie Herepoort stage te lopen of te gaan werken. De aannemerscombinatie heeft de komende jaren een grote opdracht voor de boeg in Groningen, namelijk de ombouw van de zuidelijke ringweg. Door deel te nemen aan deze markt gaf de aannemer studenten de gelegenheid het project te leren kennen. Combinatie Herepoort, en eigenlijk het hele werkveld, is dringend op zoek naar creatieve denkers en goedopgeleide en bevlogen professionals die werken aan ontwikkeling en vernieuwing.

Stages

Tot nu toe hebben ruim 50 studenten de kans gekregen om stage te lopen binnen Combinatie Herepoort. Het gaat om stages op zowel mbo- als hbo-niveau. Het merendeel van deze studenten volgt een technische opleiding. Op deze manier maken we werk voor en mét de regio, en kunnen we spreken van een ‘win-winsituatie’.

Opleiding

Built Environment bij de Hanzehogeschool in Groningen is een vierjarige hbo-opleiding op het gebied van architectuur, bouwkunde, civiele techniek, planologie en meer. De drie majors Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling bieden daarin ruime keuzevrijheid.

20180314 CHP op relatiemarkt Hanzehogeschool 3 20180314 CHP op relatiemarkt Hanzehogeschool 2

Lees ook: