canvas-Eemspoort - Driebond

Informatiebijeenkomsten voor bedrijven over uitgewerkt ontwerpCombinatie Herepoort heeft een uitgewerkt ontwerp klaar voor de ombouw van de zuidelijke ringweg. Naast de inloopbijeenkomsten voor omwonenden zijn er ook bijeenkomsten speciaal voor bedrijven in de omgeving van de ringweg. Deze zijn op 22 en 23 november 2017. U kunt zich hiervoor aanmelden tot en met 17 november.

Op de bijeenkomsten geven we een presentatie over het uitgewerkt ontwerp. Daarna is er gelegenheid om met medewerkers in gesprek te gaan. We nodigen ondernemers en werknemers van harte uit om hun wensen en aandachtspunten over de laatste details met ons te delen. Misschien kunnen we ze toepassen tijdens de uitvoering.

Bijeenkomst deelgebieden Zuiderplantsoen en Oost

22 november, 16.30u -18.30u
Kinepolis, Boumaboulevard 53

Bijeenkomst deelgebieden Julianaplein en West

23 november, 16.30u - 18.30u
Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2

Programma voor beide bijeenkomsten

16.30u Inloop
17.00u Start plenaire presentatie door Bert Kramer, omgevingsmanager Combinatie Herepoort
17.45u Mogelijkheid om informatiepanelen te bekijken en in gesprek te gaan met medewerkers
18.30u Einde

Aanmelden

In verband met locatie en catering ontvangen we graag uw aanmelding. U kunt zich aanmelden door ons een e-mail te sturen (naar a.platzer@combinatieherepoort.nl, met als onderwerp 'Aanmelding bijeenkomst uitgewerkt ontwerp’). Vermeld in de mail om welke van de twee bijeenkomsten het gaat en het aantal personen. Aanmelden kan tot en met 17 november 2017.


Lees ook: