canvas-2018-11-06 18.47.18 promotiedagen martini plaza - foto ARZ

Aanpak Ring Zuid present op Promotiedagen bedrijfsleven 2019

John1 november 2019


Aanpak Ring Zuid is ook dit jaar weer present op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven in MartiniPlaza. Deze worden gehouden op dinsdag 5 en woensdag 6 november, van 12.00 tot 22.00 uur.

Aanpak Ring Zuid is te vinden in de stand van Groningen Bereikbaar, nummer 2085. Deze stand is bij binnenkomst direct links. In de stand vind je onder meer de ruim vier meter lange maquette van het project, die normaal gesproken in het informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid staat.

Omdat de maquette ‘uit logeren’ is, is het informatiecentrum op woensdag 6 november gesloten.

Promotiedagen

De Promotiedagen is hét event voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo'n 600 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Bezoekers hebben een relatiekaart nodig om binnen te komen.

MartiniPlaza

MartiniPlaza (Leonard Springerlaan 2) is goed te bereiken met zowel auto als het openbaar vervoer. Groningen Bereikbaar zet gratis pendelbussen in vanaf P+R Hoogkerk (A7) en P+R Haren (A28) naar MartiniPlaza. Kijk voor de parkeermogelijkheden op www.promotiedagen.nl/locatie-en-tijden/.

Titelfoto: Aanpak Ring Zuid.


Lees ook: