canvas-20161109 promotiedagen

Aanpak Ring Zuid beantwoordt vragen op Promotiedagen voor bedrijfsleven Noord-Nederland

John31 oktober 2017


Op dinsdag 7 en woensdag 8 november 2017 is Aanpak Ring Zuid weer aanwezig op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland in MartiniPlaza. We staan in een gezamenlijke stand met Groningen Bereikbaar. Samen beantwoorden we vragen over de ombouw van de zuidelijke ringweg en de gevolgen daarvan voor de bereikbaarheid.

De Promotiedagen is sinds jaar en dag dé beurs voor alle zakelijke branches in het Noorden met 25.000 bezoekers en zo'n 600 deelnemende bedrijven. De bezoekers kunnen met al hun vragen over bereikbaarheid terecht in de stand van Aanpak Ring Zuid en Groningen Bereikbaar. In deze stand is ook informatie te vinden over twee andere grote infrastructurele projecten in de stad: Groningen Spoorzone en Aanpak Oosterhamrikzone.

Toegang

De stand van Aanpak Ring Zuid en Groningen Bereikbaar (standnummer 2078) bevindt zich, net als voorgaande jaren, bij de ingang direct links (zie beursplattegrond). De beurs is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar. De entree is kosteloos, op vertoon van een relatiekaart of toegangskaart.

Groningen Bereikbaar en OV-bureau Groningen Drenthe laten een gratis pendelbus rijden vanaf P+R Hoogkerk (A7) en P+R Haren (A28) naar MartiniPlaza.


Lees ook: