canvas-streetview papiermolenlaan-hereweg

Rioleringswerkzaamheden kruising Hereweg bij de aansluiting Kempkensberg

John Brouwer18 september 2017Zuiderplantsoen


Van vrijdag 22 september tot maandag 25 september voert Combinatie Herepoort rioleringswerkzaamheden uit op de kruising Hereweg – Kempkensberg.

Afsluitingen

De Hereweg is aan de kant van het Sterrebos afgesloten vanaf vrijdag 19.00 uur tot maandag 06.00 uur tussen de Papiermolenlaan en de verkeerslichten bij de zuidelijke ringweg. De afsluiting geldt alleen voor auto’s en bussen richting de binnenstad. De omleiding gaat via de Van Ketwich Verschuurlaan. Fietsers kunnen er wel langs, via een kleine slinger onder het viaduct door, onder begeleiding van verkeersregelaars.

Voor autoverkeer vanuit de binnenstad richting Helpman blijft er één rijstrook beschikbaar.

Verkeer op de zuidelijke ringweg komend vanuit de richting Europaplein, moet bij de afrit Helpman bij de Hereweg rekening houden met een gewijzigde situatie. De meest linker rijbaan, onder het viaduct door richting Kempkensberg en DUO/Belastingdienst, is afgesloten. DUO/Belastingdienst is bereikbaar door linksaf de Hereweg op te gaan en bij de verkeerslichten onder het viaduct weer linksaf, Kempkensberg in.

streetview linksaffer hereweg kemkensberg
Bij de afrit van de ringweg is dit weekend ook de linker rijbaan, onder het viaduct door, afgesloten. Het verkeer naar Kemkensberg kan bij verkeerslichten links en direct daarna weer links.

Op de hoogte blijven van alle nieuws over deelgebied Zuiderplantsoen? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief.


Lees ook: