canvas-streetview verlengde lodewijkstraat (2)

Verlengde Lodewijkstraat van 18 tot en met 26 april gedeeltelijk afgesloten voor verkeer

John13 april 2017Zuiderplantsoen


Als voorbereiding op de ombouw van de zuidelijke ringweg werkt de gemeente Groningen aan het verleggen van de riolering. Door deze werkzaamheden is de Verlengde Lodewijkstraat voor fietsers en automobilisten afgesloten van dinsdag 18 april tot en met woensdag 26 april.

Er wordt gewerkt op de kruising met de Esperantostraat. Verkeer vanaf de Helperzoom kan wel over het spoor rijden en rechts afslaan richting Europark. Alle andere richtingen zijn afgesloten.

plattegrond afsluiting verl lodewijkstraat april 2017
Automobilisten kunnen tussen 18 en 24 april vanaf de Helperzoom rechtsaf nog de Verl. Lodewijkstraat in, verder is het kruispunt afgesloten.

Van maandag 24 april tot en met woensdag 26 april wordt er geasfalteerd. Dan is ook de kruising Helperzoom-Waterloolaan-Verlengde Willemstraat gestremd voor automobilisten in alle richtingen. Het verkeer dan dus ook niet meer vanaf de Helperzoom de Verl. Lodewijkstraat in. Fiets- en wandelverkeer langs de spoorwegovergang is dan wel mogelijk richting Esperantostraat en Europapark. De omleiding is met borden aangegeven.


Lees ook: