canvas-header nieuwsbericht Grunobuurt 26 nov 2015 IMG-20151118-WA0003

Actuele stand van zaken werkzaamheden Grunobuurt

Sanne Heesterbeek26 november 2015West


In en nabij de Grunobuurt werkt Waterbedrijf Groningen aan het verleggen van waterleidingen voor de ombouw van de zuidelijke ringweg. Omwonenden hebben een brief gekregen over de actuele stand van zaken.

Snelliusstraat

Door de slechte weersomstandigheden van de laatste week hebben de werkzaamheden in de Snelliusstraat vertraging opgelopen. Het plan was dat de werkzaamheden in de Snelliusstraat uiterlijk tot 27 november zouden duren. Nu blijkt dat het wegdek in het tweede deel van de Snelliusstraat pas in de loop van volgende week bestraat kan worden. Dit is het deel vanaf het plein voor de kerk tot de kruising met de Lorentzstraat. Naar verwachting is de straat in de loop van volgende week weer open.

Kruispunt Muntinglaan

Vanaf woensdag 25 november is het eerste deel van de Muntinglaan volledig afgesloten voor al het verkeer. Dit is het deel vanaf de Paterswoldseweg tot aan de kruising met de Snelliusstraat. De stremming duurt naar verwachting tot vrijdag 11 december. Het Hoornsediep blijft bereikbaar. Volg de borden voor de omleidingsroutes.

ab8f968d353200c0939afc9c1afd3114_f2428
Tot 11 december is het eerste deel van de Muntinglaan, tussen de Paterswoldseweg en de Snelliusstraat, afgesloten voor verkeer. Volg de omleidingsborden.

Lees ook: