canvas-Geluidshinder mogelijk bij nachtelijke werkzamheden Boumaboulevard

Geluidshinder mogelijk bij nachtelijke werkzaamheden Boumaboulevard

John Brouwer30 oktober 2015Oost


In opdracht van Enexis gaat de firma BAM binnenkort sleuven graven aan de Boumaboulevard. Om de hinder voor het verkeer te beperken, worden de werkzaamheden ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd. De werkzaamheden beginnen maandagavond 2 november om 19.00 uur en kunnen duren tot dinsdagochtend 3 november 7.00 uur. De werkzaamheden kunnen geluidshinder geven voor omwonenden.

In de weg wordt een sleuf gegraven voor de aanleg van buizen. Door deze buizen worden later kabels en leidingen getrokken. Hiervoor moet het wegdek worden opengezaagd en opengebroken. De Boumaboulevard wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten voor alle verkeer. Omleidingsroutes worden met borden aangegeven. De parkeergarage, omliggende bedrijven en woningen blijven bereikbaar. Er is geen energieonderbreking nodig. BAM doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Enexis heeft de omwonenden (de bewoners van Hete Kolen, De Brander en De Stoker) en alle bedrijven op het Europapark met een brief geïnformeerd. De werkzaamheden gebeuren met goedkeuring van en in overleg met de gemeente Groningen.

Enexis

Enexis beheert een ondergronds netwerk van kabels en leidingen waarmee elektriciteit en gas terecht komt bij alle huishoudens en bedrijven in de gemeente Groningen. Een deel van dit netwerk moet worden verlegd om de ombouw van de zuidelijke ringweg mogelijk te maken. Meer informatie over de werkzaamheden kunt u vinden op de website van Enexis. Heeft u vragen, dan kunt u iedere donderdagmorgen tussen 9.00 uur en 11.00 uur terecht op het inloopspreekuur in het Enexis-kantoor aan het Winschoterdiep 50.

,97475176231dc8bb5ebdc107ea508f71b0c683e_f2414

Lees ook: