canvas-werkzaamheden paterswoldsweg lorentzstraat

Informatiebijeenkomst Grunobuurt-zuid over verleggen waterleidingen

John Brouwer4 juni 2015West


Bewoners van Grunobuurt-zuid in de stad ontvangen binnenkort een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst op 30 juni. Op deze bijeenkomst krijgen ze meer informatie over het verleggen van waterleidingen in hun woonomgeving deze zomer.

Deze zomer starten de voorbereidingen voor de ombouw van de zuidelijke ringweg. Vlak bij de zuidelijke ringweg liggen honderden (drinkwater)leidingen, (elektriciteits)kabels en rioolbuizen. Vele ervan liggen in de buurt van de toekomstige werkzaamheden. Daarom beginnen de nutsbedrijven, zoals Waterbedrijf Groningen, Enexis en KPN en hun aannemers, binnenkort met het verleggen van deze kabels en leidingen.

Waterbedrijf Groningen gaat als eerste aan de slag met het verleggen van een deel van haar waterleidingnet. Het streven is de hinder voor omwonenden en het verkeer zo veel mogelijk te beperken.

Informatieavond

Op de informatiebijeenkomst licht Aanpak Ring Zuid toe wat de aanleiding voor de werkzaamheden is. Waterbedrijf Groningen en de gemeente Groningen vertellen over de werkzaamheden die gepland staan. Aansluitend is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

,720341299e13c0b43cf40d01b9bab93143d9fcf0_f2269
Uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst worden de bewoners van de woningen in het vierkant Parkweg, Paterswoldseweg, Muntinglaan en Hoornsediep (westzijde). Ook scholen en bedrijven in dit gebied en in de directe omgeving ontvangen een uitnodiging.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst, stuur dan een mail naar Aanpak Ring Zuid.


Lees ook: