logo_nieuwsbrief

Nieuwsbrief Aanpak Ring Zuid

15 oktober 2021

In deelgebied West zorgen we voor een betere aansluiting van de A7 op de zuidelijke en westelijke ringweg en een snellere doorstroming op het Vrijheidsplein. Tussen Hoogkerk en het Vrijheidsplein komen extra rijstroken. Deelgebied West is het gebied vanaf Hoogkerk tot aan de Paterswoldseweg. Het omvat Hoogkerk, Buitenhof, Piccardthof, het Stadspark en het noordwestelijk deel van Corpus den Hoorn.

Filmpje: Bert Kramer over afsluiting Emmaviaduct van Julianaplein

Schermafbeelding 2021-10-15 om 15.16.31

Het Emmaviaduct is na vandaag niet meer verbonden met het Julianaplein. Bert Kramer van Combinatie Herepoort leg uit waarom, en wat dit betekent voor het verkeer van en naar het centrum.

Brailleweg in herfstvakantie dicht voor werkzaamheden nieuwe afrit A28

Brailleweg

Bij de Brailleweg werken we hard verder aan de nieuwe afrit van de A28. In de herfstvakantie voeren we hiervoor allerlei werkzaamheden uit. Daarvoor gaat de Brailleweg dicht voor alle verkeer.

Vlieg mee over het project

luchtfoto

Rijkswaterstaat voert regelmatig inspectievluchten uit. We maken tijdens deze inspectievluchten ook foto's van het project. Van deelgebied Oost tot deelgebied West zie je de omgeving snel veranderen.

Meld je aan voor het SMS-alert

Wil je direct op de hoogte worden gehouden als werkzaamheden uitlopen? Meld je dan aan voor onze SMS-service. Je ontvangt vervolgens een SMS-bericht op je mobiele telefoon met alle informatie.