logo_nieuwsbrief

Aanpak Ring Zuid | 5 november 2021 |

5 november 2021

Tussen de Hereweg en het Oude Winschoterdiep gaat de zuidelijke ringweg onder de grond. Dit is een afstand van ongeveer 1100 meter. De verdiepte ligging bestaat uit drie overdekte delen, met daartussen twee niet-overdekte delen.In beide richtingen krijgt de verdiepte ligging vier rijstroken. Op- en afritten zijn in de verdiepte ligging vanwege de veiligheid niet toegestaan. Volg hier het deelproject Bouw verdiepte ligging.

Aanpak Ring Zuid op Let's Gro en aan de Helperzoom!

20190928_JvK_Burendag_reportage_029

Op 5, 6 en 7 november is in het Forum weer hét festival over de toekomst van Groningen. Benieuwd naar de ontwikkelingen van de zuidelijke ringweg? Of gewoon even bijkletsen over de eindsituatie? Kom langs op zaterdag 6 november Let's Gro in het Forum of bij onze informatiekeet aan de Helperzoom!

Overzicht van werkzaamheden en afsluitingen in november

theo_7

Op meerdere plekken in de stad zetten we komende maanden stappen naar de vernieuwde zuidelijke ringweg. Hieronder een overzicht van alle werkzaamheden en afsluitingen.

Meld je aan voor het SMS-alert

Wil je direct op de hoogte worden gehouden als werkzaamheden uitlopen? Meld je dan aan voor onze SMS-service. Je ontvangt vervolgens een SMS-bericht op je mobiele telefoon met alle informatie.