Aanpak Ring Zuid Burendag 25sept21 - Mariska de Groot - websize-1037

Aanpak Ring Zuid op Let's Gro!

Kim5 november 2021


Op 5, 6 en 7 november is in het Forum weer hét festival over de toekomst van Groningen.

Benieuwd naar de ontwikkelingen van de zuidelijke ringweg? Of gewoon even bijkletsen over de eindsituatie? Kom langs op Let's Gro in het Forum of bij onze informatiekeet aan de Helperzoom!

Je kan ons op vrijdag 5 november tussen 15.30 - 16.30 uur vinden bij de publiekstribune in de foyer van het Forum. We vertellen je dan alles over hoe het staat met de zuidelijke ringweg. Op zaterdag 6 november kan je ons tussen 10.00 en 18.00 uur vinden op de vierde verdieping in het Forum. Bekijk de maquette en ontdek hoe de zuidelijke ringweg er uiteindelijk uit komt te zien!

Naast Let's Gro in het Forum staan we ook bij de Helperzoom met de informatiekeet van Aanpak Ring Zuid. Op zaterdag 6 november tussen 12.00 - 17.00 uur staan we hier voor je klaar! Kom je ook langs voor een kopje koffie?

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, maar neem je CoronaCheck QR-code en legitimatiebewijs mee. Ook is het dragen van een mondkapje verplicht in het Forum. Bij het infopunt kan je eventueel een polsbandje halen, zodat je niet elke keer je QR-code hoeft te laten scannen.

Aanpak Ring Zuid Burendag 25sept21 - Mariska de Groot - websize-1038
Foto: Mariska de Groot

Meer info? Kijk op Let's Gro


Lees ook: