ijs

Slimme vraag: Hebben jullie ook bouwvak?Volgende week start de bouwvak in Noord-Nederland. Een vraag die nu vaak gesteld wordt, is of de werkzaamheden tijdens de bouwvak ook stoppen. Hebben jullie ook bouwvak?

Het antwoord is simpel: nee, het werk gaat gewoon door. Sterker nog: na de bouwvak gaan zelfs een flink aantal wegen open! Terwijl veel mensen tijdens de bouwvak vakantie vieren, werken we op de bouwplaats met kleinere teams aan de lopende projecten. De bouwvakkers hebben wel vakantie, maar wisselen elkaar dus af. Op die manier zorgen we ervoor dat de werkzaamheden niet stil komen te liggen en we zo snel mogelijk de wegen weer open kunnen stellen.

Waarom in de zomer?

In de zomer is er minder verkeer op de weg. Daarom worden veel werkzaamheden waarvoor een wegafsluiting nodig is, juist in de zomer gepland. Zo hebben minder automobilisten er last van en ontstaan er minder snel grote opstoppingen. Houd dus ook deze zomer rekening met vertraging.

Zomerwerkzaamheden

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang en de geplande werkzaamheden? Houd dan deze pagina in de gaten: https://www.aanpakringzuid.nl/werkzaamheden/actueel/zomerwerkzaamheden-2023


Lees ook: