20240312 - 240306_Ronde_JPL_maart_2024_Raymond_Bos_Beeldnummer_00036 header

Meld je aan voor webinar Operatie Ring Zuid

John12 maart 2024


Op maandagavond 18 maart om 20.00 uur organiseren Groningen Bereikbaar en Aanpak Ring Zuid een webinar over Operatie Ring Zuid. Tijdens het webinar geven we een toelichting op de vijf fases van deze enorme operatie, de werkzaamheden en de maatregelen om de stad zo goed mogelijk bereikbaar te houden. Ook gaat het natuurlijk ook over wat je zelf kunt doen om de stad bereikbaar te houden. Via de chat kun je live vragen stellen.

Zo werkt het

Een webinar is een online presentatie. Het webinar over Operatie Ring Zuid kun je dus thuis volgen achter je laptop. Je meldt je aan via de link hieronder. Je ontvangt dan een deelnamelink. Via deze link kun je maandag 18 maart vanaf 20.00 uur de presentatie volgen. Heb je een vraag, dan kun je die stellen via de chatfunctie. We proberen tijdens de presentatie al veel vragen te beantwoorden. Lukt het niet, dan ontvang je je antwoord later.

Meld je hier aan voor webinar Operatie Ring Zuid

Operatie Ring Zuid: laat de auto staan als dat kan

Met Operatie Ring Zuid geven we de ringweg terug aan Groningen. Vanaf 22 maart tot 2 september verbinden we het Vrijheidsplein, het Julianaplein, de verdiepte ringweg en het Europaplein aan elkaar. Dit brengt veel wegafsluitingen met zich mee. Om te voorkomen dat het verkeer in de stad stil komt te staan, vragen we iedereen in Groningen zijn reisgedrag aan te passen.

  • Laat de auto staan als het kan.
  • Pak de fiets of neem bus of trein.
  • Moet je echt met de auto, blijf dan uit de spits.
  • Check je route voor vertrek en houd rekening met extra reistijd.

Banner nieuwsbrief ORZ

240306_Ronde_JPL_maart_2024_Raymond_Bos_Beeldnummer_00210
Foto's: Raymond Bos.

Lees ook: