20240219 - ORZ header - 220227 Julinaplein - Tijdelijke T - Fase 3 Raymond Bos Beeldnummer 2-13

Bekijk de presentatie over Operatie Ring Zuid

John19 februari 2024


Afgelopen week hebben we bewoners van verschillende wijken van de stad geïnformeerd over Operatie Ring Zuid. In ons informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid hebben we drie bijeenkomsten gehouden. Voor iedereen die hier niet bij kon zijn, hebben we de presentatie opgenomen.

Operatie Ring Zuid is de grote ingreep van maart tot en met september 2024 in Groningen. Hierin verbinden we het Vrijheidsplein, het Julianaplein, het verdiepte deel van de ringweg en het Europaplein aan elkaar. Met deze megaklus geven we de ring terug aan Groningen!

Presentatie

In deze video vertelt onze verkeerskundige Joris Hoogenboom wat Operatie Ring Zuid betekent voor het verkeer in de stad. Daarbij heeft hij speciaal aandacht voor de zuidelijke stadswijken. Daarin nemen we maatregelen om de wijken bereikbaar te houden.

Meer informatie

De komende weken gaan we op deze website nog veel meer informatie geven over Operatie Ring Zuid en alle verkeersmaatregelen. Kijk voor meer informatie ook op onze pagina over Operatie Ring Zuid en op de pagina van Groningen Bereikbaar. Heb je vragen over Operatie Ring Zuid? Stel ze hieronder!
Klik voor een vergroting (afbeelding: orz_beeldmerk_rgb_oranje_zwarte_rand.png)
Klik voor een vergroting (afbeelding: orz_rgb_vaststaan_of_meebewegen_wat_doe_jij.png)

Lees ook: