Kerst

Tijdelijke stop bouwwerkzaamheden tijdens kerstvakantie

Marloes22 december 2023


Vanaf vandaag worden de bouwwerkzaamheden aan de Ring Zuid voor een periode van twee weken stilgelegd. De hardwerkende bouwteams genieten van een welverdiende kerstvakantie na een druk jaar. Ook ons kantoor en het informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid zijn gesloten.

Er is in 2023 enorm veel gebeurd zoals te lezen in ons jaaroverzicht. En in 2024 wacht ons een flinke klus met Operatie Ring Zuid.

Operatie Ring Zuid

Tijdens deze korte pauze kunnen de bouwers even op adem komen en nieuwe energie tanken voor de plannen in 2024. Operatie Ring Zuid is de grote ingreep van maart tot en met september 2024 in Groningen. Om het Vrijheidsplein, het Julianaplein, het verdiepte deel van de ringweg en het Europaplein aan elkaar te verbinden en in gebruik te nemen. Een megaklus. En voor dat we daarmee kunnen starten ronden we nog een hoop werkzaamheden af. Meer hierover lees je op de website van Groningen Bereikbaar.

Informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid gesloten

Tijdens de kerstvakantie is ook het Informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid dicht. Normaal gesproken kun je hier allerlei informatie vinden over het bouwproject en terecht voor vragen. Ook wijzigen de openingstijden vanaf woensdag 10 januari.

Vragen? Vraag! Het kan wel wat langer duren

Hoewel de bouwwerkzaamheden tijdelijk stilliggen en het informatiecentrum dicht is, staat ons webcare team nog steeds voor je klaar. Heb je vragen? Stel ze gerust! Houd er wel rekening mee dat het langer kan duren voordat we antwoorden vanwege de vakantie. We doen ons best om zo snel mogelijk op alle vragen te reageren.

Kerstgroeten vanaf het Julianaplein!

Wij kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar met hernieuwde energie en toewijding verder te gaan met de bouwwerkzaamheden. Namens het hele team wensen we jullie fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Beelden: Erik Veldhuizen van Verreiker Verhuur Noordenveld.


Lees ook: