Rotondes en onderdoorgang Bornholmstraat afgesloten vanwege definitieve inrichting

Joshi29 juni 2023Oost


De rotondes en de onderdoorgang van de zuidelijke ringweg op de Bornholmstraat gaan we verder definitief inrichten. Daarom is dit deel van de Bornholmstraat afgesloten van maandag 3 juli 07.00 uur tot en met vrijdag 7 juli 15.00 uur.

Er zijn nog enkele werkzaamheden nodig om de inrichting aan de Bornholmstraat volledig af te kunnen ronden. We werken onder andere aan de definitieve situatie van het fietspad en aan de parkeerplekken onder het viaduct.

Omrijden van noord naar zuid en oprit richting Julianaplein gewoon open

Automobilisten kunnen aan de zuidkant van de rotondes wel de Bergenweg op. Aan de noordkant van de rotondes kan het verkeer vanaf de Osloweg de Bornholmstraat op, en vanaf de Bornholmstraat gebruik maken van de oprit van de zuidelijke ringweg richting het Julianaplein. Wil je van zuid naar noord? Via de rotondes kan dat dus niet. Rijd dan via de Bergenweg en de Gotenburgweg. Automobilisten die van noord naar zuid willen, kunnen omrijden via de Eltjo Ruggeweg, Damsterdiep en de Europaweg. Voor fietsers is er geen afsluiting. Zij kunnen langs de werkzaamheden fietsen.

In het rood de afsluiting. In het groen de routes die nog wel open zijn voor automobilisten. Afbeelding: OpenstreetMap
In het rood de afsluiting. In het groen de routes die nog wel open zijn voor automobilisten. Afbeelding: OpenstreetMap

Lees ook: