CG3A0275 ARZ d.d.1 dec 2022 (71)

Oprit richting Vrijheidsplein bij rotonde Laan Corpus den Hoorn langdurig afgesloten

Joshi3 januari 2023West


Tussen de rotonde bij de Laan Corpus den Hoorn en het Vrijheidsplein gaan we volgende week verder met de werkzaamheden aan de riolering. Daarom is de oprit richting het Vrijheidsplein afgesloten voor verkeer van maandag 9 januari 22.00 uur tot donderdag 30 maart 22.00 uur.

Sinds half november zijn we hier al bezig met rioleringswerkzaamheden. We pakken vanaf maandag 9 januari het werk weer op. In de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 januari passen we de barriers en belijning aan ter hoogte van de botrotondes en verwijderen we de tijdelijke barriers met geluidsschermen. Dit doen we om ruimte te maken voor de komende werkzaamheden.

Naast de oprit richting het Vrijheidsplein is deze nacht ook afrit 36 (Groningen-West) richting het Vrijheidsplein afgesloten.

De gesloten oprit bij Laan Corpus den Hoorn. De rode streep is de afgesloten oprit. Afbeelding: OpenStreetMap
De gesloten oprit bij Laan Corpus den Hoorn. De rode streep is de afgesloten oprit. Afbeelding: OpenStreetMap

Het verkeer uit de richting Drachten kan wel naar de westelijke ringweg rijden. Ook de oprit vanaf de Laan Corpus den Hoorn richting het Julianaplein blijft open.

Ook afsluiting voor fietsers

In februari en maart krijgen ook fietsers met de werkzaamheden te maken. Zij kunnen dan tijdelijk niet over het fietspad naast de oprit richting het Vrijheidsplein. De stremming hiervoor is van maandag 6 februari 06.00 uur tot vrijdag 31 maart 06.00 uur.

Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Bekijk voor de omleidingen het artikel van Groningen Bereikbaar.


Lees ook: