0J9A5007 ARZ d.d. 16 aug 2022 (74)

Toerit naar Drachten vanaf rotondes bij Stadspark afgesloten

Joshi26 september 2022West


De toerit van de A7 richting Drachten vanaf de rotondes bij Stadspark is vanaf dinsdag 27 september 06.00 uur tot en met woensdag 12 oktober 06.00 uur afgesloten.

Tijdens de afsluiting plaatsen we barriers en brengen we de markering aan vanaf de rotondes tot op de rijbanen van de A7 ter hoogte van de Piccardthoftunnel. Ter hoogte van afrit Hoogkerk vervangen we de voegen op de rijbaan en wordt de weg verbreed. Door de verbreding is er na de afsluiting een extra rijstrook richting Drachten beschikbaar.

Ruimte voor bouwverkeer viaduct

De afsluiting van de oprit is ook nodig om meer ruimte te creëren, zodat het bouwverkeer en de medewerkers hier veilig kunnen werken aan de renovatie van het viaduct boven de busbaan van Hoogkerk. De sloop van het viaduct bij Hoogkerk is afgerond. Volgende week wordt er gestart met de betonstort. De werkzaamheden aan het viaduct zijn maandag 21 november afgerond.

Omleiding via Julianaplein

Verkeer vanaf de Laan Corpus den Hoorn wordt tijdens de afsluiting van de toerit omgeleid via de oprit naar de A28 richting het Julianaplein. Bekijk voor meer informatie over de omleidingen het artikel van Groningen Bereikbaar.


Lees ook: