Aanpak Ring Zuid Burendag 25sept21 - Mariska de Groot - websize-1018

Fietspuzzeltocht langs de bouw en meer activiteiten tijdens Burendag

Joshi22 september 2022


Zaterdag 24 september is de landelijke Burendag. Als goede buur doet Aanpak Ring Zuid hier ook aan mee met onder andere een fietspuzzeltocht langs de bouw. In Paviljoen Ring Zuid kunnen bezoekers van 13.00 tot 17.00 uur onder het genot van een bak koffie of thee en iets lekkers informatie krijgen over het project.

Het paviljoen is ook de startlocatie van onze fietspuzzeltocht langs onze uitkijkpunten en diverse bouwlocaties.

Fietspuzzeltocht

Zin in een diner bij het Leonardo Hotel? Doe dan mee met de fietspuzzeltocht. Langs de route hangen diverse letters die samen een woord vormen. De oplossing van de puzzel kunnen mensen inleveren bij het Paviljoen. Als hoofdprijs verloten we onder de goede inzendingen een diner voor twee bij het Leonardo Hotel met uitzicht op het Vrijheidsplein. Daarnaast verloten we enkele kleine Groningse prijzen die Marketing Groningen ter beschikking heeft gesteld. Bekijk hieronder de route van de fietspuzzeltocht.

Puzzelfietstocht 24 sept website
De route van de puzzelfietstocht tijdens Burendag.

Keet van Cees

Er is voor iedereen genoeg te doen. Naast het bezoeken van het paviljoen en de fietspuzzeltocht kunnen kinderen bij de Keet van Cees hun kunsten tonen bij het beschilderen van happy stones. De keet staat op het plein bij het kruispunt Merwedestraat en Vechtstraat.


Lees ook: