canvas-20191214 Werkzaamheden ARZ 14-12 _ Foto ID-1790998 voegen herstellen foto Raymond Bos

Vannacht werkzaamheden op diverse plekken bij zuidelijke ringwegVannacht zijn er op verschillende plekken werkzaamheden bij de zuidelijke ringweg, zoals het opruwen van asfalt, bodemonderzoek en het herstellen van een voeg. De werkzaamheden kunnen geluidshinder veroorzaken in de directe omgeving. De ringweg is gestremd in de richting van Drachten, vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Hereweg (en alle opritten op dit gedeelte). Het verkeer wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg. Ook op andere plekken wordt gewerkt. We werken van 22.00 tot 06.00 uur.

Opruwen_asfalt_+_sonderingen_april_2020 (2)

West

Aan de westzijde van het Julianaplein is voor verkeer richting Hoogkerk één rijstrook beschikbaar (zie afbeelding hieronder). De afrit richting westelijke ringweg is dicht. Voor verkeer vanuit Hoogkerk is de ringweg/N7 gestremd bij Laan Corpus den Hoorn. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via afrit West en het Vrijheidsplein.

Voeg, opruwen asfalt + sonderingen west - Julianaplein

Hereweg

Bij de Hereweg wordt dinsdag-, woensdag en donderdagnacht gewerkt op de busbaan onder de ringweg door. Autoverkeer richting Haren kan tijdens deze werkzaamheden geen gebruik maken van de Hereweg. Ook de afrit Helpman van de zuidelijke ringweg (voor verkeer vanaf het Julianaplein) is tijdens deze werkzaamheden afgesloten.

Ga voor meer informatie over werkzaamheden in Groningen, wegafsluitingen en omleidingen naar de website van Groningen Bereikbaar.


Lees ook: