canvas-cam_duo

Kijk live mee met de werkzaamheden deze zomerDeze zomer zijn we volop aan het werk op meerdere plekken langs de zuidelijke ringweg. Geïnteresseerden kunnen de werkzaamheden live volgen via onze webcams. De komende weken staan de volgende drie webcams online op onze website.

Livestream Kempkensberg: intrillen damwandplanken

Vanaf het ‘cruiseschip’ aan de Kempkensberg is bijna de hele zomerstremming een goed beeld te zien van meerdere heistellingen die damwandplanken intrillen. Deze zijn begin deze week begonnen met intrillen ter hoogte van het Sterrebos. Kijk voor de actuele planning op de pagina Damwand.

Livestream Frontier: intrillen damwandplanken

Vanaf De Frontier aan de Verlengde Meeuwerderweg is het intrillen van de damwandplanken goed te volgen. De damwandplanken die we intrillen vormen straks de bouwkuip van de verdiepte ligging. Het intrillen is op deze webcam met name vanaf dinsdag 23 juli goed te zien. Ook de sloop van de landhoofden van de al gesloopte viaducten aan de Esperantokruising en de H.L. Wichersstraat zijn goed te zien. Kijk voor de actuele planning op de pagina Damwand.

Livestream Helperzoomtunnel

Van woensdag 31 juli om 02.00 uur tot woensdag 7 augustus om 04.00 uur rijden er geen treinen tussen Groningen en Assen en gaan we de Helperzoomtunnel inschuiven. Volg de komende weken de voorbereidende werkzaamheden bij de tunnelbak. De webcam Helperzoomtunnel geeft een mooi beeld vanaf de oostzijde van de tunnelbak.


Lees ook: